Ma reggel indultam vissza. Már szárazabb volt az út.De a bükk még mindíg nyirkos volt. Meg is csúsztam kicsit oda is és vissza is.Komoly 30-40-es tempónál.
Most várom öcsémet, hogy vissza is kerüljön a kerék!
) gumimon!
:az autón elkezdett erősen melegedni a víz.Mivel ez nem újdonság,megálltam,kicsit vártam és a tartalék vízkészletből feltöltöttem.Mire megérkeztem haza,már majdnem forrt a víz
.Kis várakozás után ismét vízet bele,és akkor látom,hogy az autó alá csöpög a víz(majdnem folyik).Mai napom(vagy a holnapi) a hiba feltárásával fog telni.Ráadásul kölcsön autó.(eléggé szét van hullva
,mert "melós autó",de eddig ment)
még mindig királyul fest a vasad:)
.az eredmény görbe hajtókar,3 törött szelep egy lyukas dugó.. a feszítő szánnak nincs meg a közepe,a lánc pedig igen érdekesen néz ki.nagyjából letékáztam ezt a blokkot,a főtengely használható még meg veztengelyek,ki lettek órázva,nem üt egyik se.donorblokkot találtam,már csak egy telefonszámot kell kipréseljek az eladóból, aztán hadd szóljon.lábrázást kapok ettől a rohadt békávétól,egymás seggébe lihegnek az emberek,lassú,meleg van,és nem dübög a seggem alatt egy sornégyes
Az egy nagyon jó gép.
Nekem egy Olympus E-410 van 14-42 és 70-300 obikkal. Eddig még nem vittem magammal motorozáshoz, pedig ma is lett volna mit fotózni. Csak telóval fotóztam ma is.