Pedig neked se egy üldögélős munkád van, ahol pihentetheted a lábad, de hát ki engedhet meg magának egy ekkora anyagi kiesést...
nem fàj màr,úgyhogy motorozhatok:) ja ės vėgszóúl,kanyarba nuku fėk gyorsìtàs,hamar megvan a baj főleg a madaras teszkónàl tiszta por megint.kifele màr lehet csapatni
Igazából kellett is már,mert az egyik hétvégén szétkaptam és kipucoltam a karbit,meg kicseréltem a gyorsító fúvókát is,mert érzésem szerint gázadásra "ömlött" bele a benzin.Tapasztalatom szerint jobb lett,de a gyári értékű lánckerekek cseréjével még lehetne a gyorsuláson javítani,mert azzal még nem vagyok teljesen elégedett
(mondjuk a motorgenerál után nem is volt cél,hogy egyből széthajtható legyen...de azóta már a dynojet kit is ki lett próbálva kis időre-ez egy másik sztori- most pedig a lánckerék mérettel "trükköznék")
Előzöm az autó sort.Tempósan,de nem őrült módjára.A sor elején lévő 2 autó elég közel ment egymáshoz.Mikor az első autó hátulját megláttam,észrevettem,hogy balra indexel
.Mivel az út bal oldalán is vannak utcák,ezért vélelmeztem a kanyarodási szándékát,és satu féket nyomtam...(sok baleset van,mert nem néznek a tükörbe kanyarodás előtt)A motor segge kitört jobbra,de szerencsére nem lett bukta.
A Suzukis emberünk pedig mintha mi sem történt volna,ment tovább folyamatosan indexelve...
és jelesre vizsgázott
hėtfőn megyek a hegesztőhöz kikėrem a vėlemėnyėt. A mai nap tėnykedtem a motoron egy kicsit mert igėnyli már,vėgre megtákoltam a törött alaplapom,mostmàr az összes gebe egy irányba szalad,viszont a nap kėrdėse a tietekė:nincs rajta a tank kanyi füst nincs,amint rárakom,kėken füstöl.gyertyàk világos őzbarnàk,olaj nem fogyott drasztikusan.ėn màra feladtam,inkàbb iszom egy kis hàzibort,az legalàbb meglàtszik
Viccet félre téve,dzerencséd volt hogy ennyivel megúsztad,gondolom a gombád segített,a váltót meg egy aluheggesztóvel csináltasd meg,az a tuti,és olyan faszára lepolirozza a végére hogy nem is látod a varrást,és szerintem 800-1000 egy varrat, egy váltókar meg bontottan is 5ezernél kezdődik:)))
Jó hogy semmi bajod nincs.Az a lényeg!4