"ha ez most a Visegrádi szerpentinen történik, akkor nem írok ide....... "
ez egyáltalán nem biztos azért Mindegyik motoros aki egy kicsit ad magára elesik a szerpentinten
jah most tudod hol a csúszáshatár... egyébként csab én sem tudok menni ringre mert nincs plexim, szóval majd jövőhéten méretjük meg magunkat ha kész lesz a géped
mivel tömlő nélküli a gumim, miután leeresztett még tudtam vele menni, de ezt magyarázhatom nektek, és a felni meg nem esett ketté, nem esett ki belőle egy darab sem és éjfélre értem haza.....
Ohh kössz mindenkinek:-))))
Joe-Z legalább már tudom, hogy hol a csúszáshatár.-)))) Nem érzem magamat fasznak, ez mással is megesett már, és ha ez most a Visegrádi szerpentinen történik, akkor nem írok ide.......
De ha adsz külön órákat elmegyek:-)))) [ O09]
A kérdés nem ez volt de ezt te is tudod mert nem vagy hülyegyerek!No mind1,Csaba nem eszetlen motoros!
Mondhatsz amit akarsz de nincs igazad!
A zürjeidet meg sajnálom de gondolj csak bele,hogy mi lenne ha mindenki a másikon verné el a port a gondjai miatt..?
Asszem akkor már eltakaríthattam volna mindenkit 1enként
Mindenesetre remélem,hogy hamarosan rendeződnek a gondjaid!
Lehet gyorsan közlekedni csak tudd uralni a motort kontrollálni a mozdulataid semmi elhibázott mozdulat mert az az életedbe kerülhet.... Persze ha a technika hagy cserben az más tészta... Nálam is ha bepánikoltam volna és nem rutinszerűen nyulok bele a kuplungba hanem mondjuk elkezdek satufékezni akkor valőszinűleg elrepültem volna mert megelőzött a hátsókerék... Csak a rutin számít h mennyit mész a géppel tudod h mit bír egy kanyarban hol van a csúszáshatár stb stb. Én mindig csak azon mérem le hogy ha tudsz mondjuk 120 ról ugy megállni h közben max elsőfék max hátsófék csúszáshatáron(nem blokkol de uszik már a kerék oldalra) és körben folyamatosan vváltogatsz vissza gázfrösccsel.... Na ha ezt megcsinálod rendesen ugy hogy mind a 4 végtagoddal külön dolgot csinálsz és közben nem blokkol a hátsó kerék de már oldalra csúszik akkor azt mondom h kurva fasza vagy és tudsz fékezni... És akkor még nem is döntöttük a motort
Kedves Motoros szakik szeretettel várok mindenkit az Újszilvási motoros találkozon.
23-25ig (Mitosok elönyben )csak vicc volt mindenki jöjjön .
Személyesen találkozni egymással és lesegetni egymás motorját mégis más mint itt
..... szokott igy firkálni mikor besértődik valamin...
ez egyáltalán nem biztos azért
jah most tudod hol a csúszáshatár... egyébként csab én sem tudok menni ringre mert nincs plexim, szóval majd jövőhéten méretjük meg magunkat ha kész lesz a géped
Töltsd ki az adatlapodat, aztán magyarázz....
Még nem láttalak itt..
Joe-Z legalább már tudom, hogy hol a csúszáshatár.-)))) Nem érzem magamat fasznak, ez mással is megesett már, és ha ez most a Visegrádi szerpentinen történik, akkor nem írok ide.......
De ha adsz külön órákat elmegyek:-))))
Mondhatsz amit akarsz de nincs igazad!
A zürjeidet meg sajnálom de gondolj csak bele,hogy mi lenne ha mindenki a másikon verné el a port a gondjai miatt..?
Asszem akkor már eltakaríthattam volna mindenkit 1enként
Mindenesetre remélem,hogy hamarosan rendeződnek a gondjaid!
Kicsit gondok vannak mostanában a dolgaimmal ugyhogy elég trágy avagyok idegileg
Ezt a Freccsát vetted az Sp-m helyett?????
Ő már elötte is ilyen volt csak nem vetted észre
23-25ig (Mitosok elönyben )csak vicc volt mindenki jöjjön .
Személyesen találkozni egymással és lesegetni egymás motorját mégis más mint itt
Nehezen baszom fel megem agyilag de pár napja kivetkőztél magadból