Hello:D
Visszatértem:D
És lenne is rögtön 1 kis kérdésem!
Cagiva Elephant 25 ösön 1993 utáni tipus 2 kerek lámpa stb...
Mi az oka annak hogy a sebességmérő spirált ha elvezetem ugy h ne érjen bele a kerékbe meg semmi.. Akk nem méri a sebességet és mindig kiugrik?
előre is köszi!
üdv
biztonságos motorozást
helló, van 1 cagiva aletta oro-m. Említetted hogy vannak leírásaid főleg 125ös cagivákhoz, esetleg az én mocimhoz akad valami? Ha igen léci vedd fel velem a kapcsolatot, előre is köszi. A mail címem: [email protected], egyben msn cím is:)
Eladó evi tűz piros faridom lámpával együtt,és egy vadonat új tank alatti idom,egy tanksapka körüli bizbasz ,is van meg ami a tankot fogja kis kütyü,Zacsinál lévő kütyü cak pakk 8 guriga....
első hátsó kerék=15ezer
első teleszkop tengelyel=10ezer
első hátsó féktárcsa=8ezer
első hátsó féknyereg(betétekel)=6ezer
hütö=7ezer
hátsó legőkar=5ezer
központi rugo=5ezer
papiros váz=8ezer
tank=3ezer
oil tartály=3ezer
kicsit szakadt ülés=2ezer
légszüröház egy helyen olvadt szürö nélkül=4ezer
hátsó lábtartó=6ezer párba
fejdiom tartó vas =1ezer
komplett elektronika összes tyukbélel=15ezer
első lámpa=6ezer
villa hid (nemtom pontosan hogy hivják)=4ezer
gyujtás kapcsolo=5ezer
Keresek Cagiva Freccia C9 - re elso fékrárcsát , homéro órát, bal oldali vagyis mindegy elso index
búrát narancssárgát, gyujtásrelét,fékbetétek elso és hátsó, onindítóba szénkeféket,forgórészt vagy
egéssz startert.
Akinek valami van keressen meg.
Sziasztok!
Örömmel értesítek mindenkit, hogy a weboldalam elkészült: primacagiva.extra.hu . Számos érdekességet tartalmaz (és fog tartalmazni) a CAGIVA PRIMA - val kapcsolatosan (CAGIVA történetét érdemes elolvasnotok, sehol nem találtok ilyet, csak nálam). Kérem tekintsetek be, ha van egy kis időtök, szívesen várom a véleményeket!
Üdv! Alkatrészem ugyan nincs, de vigyázz, nehogy Mito kuplungkosarat vegyél! Fogszámra és ránézésre is rámegy, de a valóságban mégsem... Akkor jó hozzá a Mito alkatrész, ha rögtön megveszed hozzá a főtengelyre való fogaskereket, és a kiegyenlítőtengely meghajtókerekét is.
http://gportal.hu/gindex.php?p...