A hiba ismerős...bizony valószínűleg önindító tisztítás/újratekercselés a megoldás.Nekem ugyanezekre a tünetekre ez volt a gyógymód.Sajnos könnyen bejut a kosz az indítóba...
Cagiva Freccia cuccok eladók.
- Első kerék matt feketére fényezve jó állapotú féktárcsával.
- Hátsó kerék matt feketére fényezve jó állapotú féktárcsával.
- Hátsó féknyereg
- Hátsó lánckerék hardi tárcsával szintén nagyon jó állapotban.
- Műszerfal
- Fejidom.
Ha kell valami cucc keress meg.
1780913@citromail.hu
Kérdés...Ti hallottatok már olyanról hogy: "Cagiva Elefant Lucky Explorer 125" ? Mert az internetes adatok szerint ez az én gépem hivatalos neve és ez egy limitál szériájú modell amit csakis kizárólag 1990-ben gyártottak. De nekem ez a motor 7 sebességes és tudtommal az elefantok meg 6 sebességesek. Ha tudtok valami okosat légyszíves segítsetek.
hello: nekem van egy freeciam bontva
vagyon sok minden meg maradt belöle.
ird le mi kellene és mondom hogy van e és menyi.
MSN:misoc160@freemail.hu
állt este 8-9 között v
agy email ugyan ezen a cimen.
Szevasztok
Keresek Freccia C-9 - re alkatrészeket mint, tomítéskészlet, elso
féktárcsa idomfelfogató gumik és amivel fel van rogzítve, tankba
benzinméro, lamellák + még más dolgok akinek valami van légyszi
dobjon egy mailt.
Koszonom mailom: curi@minet.sk
ööö megoldódott a probláma:D leszedtük az önindító burkolatát a szénkefék felőli részen.televolt minden ilyen szénkefés porral,kipucoltuk,megtisztítottuk.vissza a fedelet és most műödik
Szia!
Ha a reléd is jó+az aksi is akkor már csak az öninditó lehet szar.Az aku +sarkától hozz direkt áramot ar öninditód behuzótekercséig ,érintd hozzá....és ha akkor is csak nyafog akkor az öngyufádra vár egy kis fejujitás.BNem kell megijedni tőle.nem ördöngőség házilag sem megcsinálni .
csáó!önindító relé rendben,tegnap néztük,akksi rendben,mértük mi is,meg visszaakartam vinni cseréltetni,mert arra gondoltam h az a szar,de mondták h teljesen jó.voltam már vele szerelőnél,bemérte 2 külön ember,senkisem talált hibát.hát rem kiderül.azért kössz
Hello Szabee! Nekem is volt ien problémám az egyik Hondámmal. Nálam az akksi volt a ludas...próbáld meg Te is hátha mégis az...Ha nem akkor valami az önindító relével lehet...Elvileg az szétszedhető és szerelhető /legalábbis a Hondámnál így volt/ nem tudom hogy Cagivához mien nehéz szerezni. De szerintem vidd el egy villanyszerelőhöz az beméri és át tudja tekercselni mert sztem az a baja...Vagy majd ad valami mágneskapcsolót amivel tudod helyettesíteni. Nálam legalábbis így volt...és miután ez az egész megtörtént kiderült hogy az akksi volt a hibás...nem tartotta meg a feszültséget...Úgyhogy Te is ellenőrizd...Remélem tudtam segíteni. Csak ügyesen. Bye
Hello! Ígértem a képeket...itt is vannak... És egy kérdés is velük együtt. A gyári lánckerekek hány fogasak az elefantokon? Mert nekem alig akar elindulni 2 személy alatt és vagy 130 körül lehet 7.-be tenni. Úgyhogy áttétel csere lex... Mert így szörnyű.
csá mindenki!Van egy kis problémám,remélem vki tud segíteni.szal:
szarakodott az önindítóm.amikor elakartam indítani a motort,akkor az önindító, épphogycsak átforgott,olyan volt mintha az akksi le lenne merülve.elkezdtük mérni a motort.seholsem volt zárlat,akksi jó,felvan töltve,seholsem volt semmi gáz,világítás,index,minden rendesen müxik.aztán megint megpróbáltam az önindítót,egyszer még átforgott,aztán semmi több.azóta a reléjétől csak egy kattogó hang jön amikor megnyomom a gombot.széthuzogattuk a vezetékeket,meg összetoltuk de semmit sem változott.elméletileg önindító is jó,kap feszültséget,meg minden.valaki tud vmi okosat mondani h ilyenkor mivan?
hello emberek van egy 1986 os elefánt 125 ösöm hétvégén szétszedem mert a hengerbe belehúzott a dugó a motor minden alkatrésze eladó lessz hívjatok ha kell valami! 06304906559
A fotókon pont arról van szó, amiről írtam. Sokan Elefant -nak hívják a motorukat, de nem az. Valószínűleg ők maguk sem tudják, hogy valójában W8 -k van, és nem Elefant. A legelső képen szerintem egy Tamanaco van, utólag készített (nem gyári) spoilerrel. Legalább is én még ilyen Cagivát nem láttam, de az szinte biztos, hogy 2005 -ben nem gyártottak ilyet. Az én véleményem az, hogy az összes többi W8, kivéve azt, amelyik kép mellett 1990 van feltüntetve, mert az tényleg egy Elefant. Szerintem inkább a motorkatalógusok a hitelesek. Viszont arra gondoltam, hogy az lehetséges, hogy 1990 előtt a 125 cm3 Elefant (már ha volt 1990 kis Elefant) nem a sivatagi endurók jellegzetes dundi külsejével rendelkezett, mivel a nagy Elefant -ok is inkább egy cross motorra hasonlítottak, csak dög nagy tankal.
A motorodnak biztosan ez az eredeti hátsó villája? Mert ha nem Te vagy az első gazdája, akkor lehet, hogy ezzel pótolták a tönkrement régit. Vagy a gyár spórolt, és egyenmatrica került minden enduróra. De az is lehet, hogy az van, amit az imént írtam, és 1990 előtt így nézett ki egy 125 -ös Elefant. Valahonnan kéne szerezni régebbi motorkatalógusokat, mert most már tényleg kíváncsi vagyok, hogy mi az igazság.
Találtam pár fotót róluk itt: http://www.bikepics.com/cagiva...
Ma még eszembe jutott hogy festés előtt a lengővillán volt 1 matrica amin a láncbeállítást mutatta fölötte pedig ez állt: Cagiva elefant-2. Sajnos a képen nem látszik pontosan.
A hiba ismerős...bizony valószínűleg önindító tisztítás/újratekercselés a megoldás.Nekem ugyanezekre a tünetekre ez volt a gyógymód.Sajnos könnyen bejut a kosz az indítóba...
- Első kerék matt feketére fényezve jó állapotú féktárcsával.
- Hátsó kerék matt feketére fényezve jó állapotú féktárcsával.
- Hátsó féknyereg
- Hátsó lánckerék hardi tárcsával szintén nagyon jó állapotban.
- Műszerfal
- Fejidom.
Ha kell valami cucc keress meg.
1780913@citromail.hu
vagyon sok minden meg maradt belöle.
ird le mi kellene és mondom hogy van e és menyi.
MSN:misoc160@freemail.hu
állt este 8-9 között v
agy email ugyan ezen a cimen.
Keresek Freccia C-9 - re alkatrészeket mint, tomítéskészlet, elso
féktárcsa idomfelfogató gumik és amivel fel van rogzítve, tankba
benzinméro, lamellák + még más dolgok akinek valami van légyszi
dobjon egy mailt.
Koszonom mailom: curi@minet.sk
Ha a reléd is jó+az aksi is akkor már csak az öninditó lehet szar.Az aku +sarkától hozz direkt áramot ar öninditód behuzótekercséig ,érintd hozzá....és ha akkor is csak nyafog akkor az öngyufádra vár egy kis fejujitás.BNem kell megijedni tőle.nem ördöngőség házilag sem megcsinálni
Van itt valakinek Raptorja? 650/1000
szarakodott az önindítóm.amikor elakartam indítani a motort,akkor az önindító, épphogycsak átforgott,olyan volt mintha az akksi le lenne merülve.elkezdtük mérni a motort.seholsem volt zárlat,akksi jó,felvan töltve,seholsem volt semmi gáz,világítás,index,minden rendesen müxik.aztán megint megpróbáltam az önindítót,egyszer még átforgott,aztán semmi több.azóta a reléjétől csak egy kattogó hang jön amikor megnyomom a gombot.széthuzogattuk a vezetékeket,meg összetoltuk de semmit sem változott.elméletileg önindító is jó,kap feszültséget,meg minden.valaki tud vmi okosat mondani h ilyenkor mivan?
Megpróbálom valahogy, ha lesz rá időm...
A fotókon pont arról van szó, amiről írtam. Sokan Elefant -nak hívják a motorukat, de nem az. Valószínűleg ők maguk sem tudják, hogy valójában W8 -k van, és nem Elefant. A legelső képen szerintem egy Tamanaco van, utólag készített (nem gyári) spoilerrel. Legalább is én még ilyen Cagivát nem láttam, de az szinte biztos, hogy 2005 -ben nem gyártottak ilyet. Az én véleményem az, hogy az összes többi W8, kivéve azt, amelyik kép mellett 1990 van feltüntetve, mert az tényleg egy Elefant. Szerintem inkább a motorkatalógusok a hitelesek. Viszont arra gondoltam, hogy az lehetséges, hogy 1990 előtt a 125 cm3 Elefant (már ha volt 1990 kis Elefant) nem a sivatagi endurók jellegzetes dundi külsejével rendelkezett, mivel a nagy Elefant -ok is inkább egy cross motorra hasonlítottak, csak dög nagy tankal.
A motorodnak biztosan ez az eredeti hátsó villája? Mert ha nem Te vagy az első gazdája, akkor lehet, hogy ezzel pótolták a tönkrement régit. Vagy a gyár spórolt, és egyenmatrica került minden enduróra. De az is lehet, hogy az van, amit az imént írtam, és 1990 előtt így nézett ki egy 125 -ös Elefant. Valahonnan kéne szerezni régebbi motorkatalógusokat, mert most már tényleg kíváncsi vagyok, hogy mi az igazság.
Ma még eszembe jutott hogy festés előtt a lengővillán volt 1 matrica amin a láncbeállítást mutatta fölötte pedig ez állt: Cagiva elefant-2. Sajnos a képen nem látszik pontosan.
blok,fékek,idomszet,telok,müszerfal,karbi,gyu
jtás power,kapcsolok,
tuför,ülés,blok alkatrészek bontva is.
érd:705377495
Super city-re fel lehet szerelni a kis elefánt burkolatait. Vagyis pontosabban a két váz egyforma? Talán a villaszögben van eltérés.
Tudja valaki?
Uhy kerestem , hogy Cagiva , de nem volt szinte semmi.