Valakinek van arról tippje miért csinálhatja azt a motor, hogy elengedem a gázt, de továbbpörög / felmegy magától a fordulatszám / váltások között felugrik a fordulat és ha ráhúzom a szivatót kb 10 ezerig pörög.
Sziasztok!
Mit is mondtatok régebben, milyen méretű bronzkefe is kell?
Sajna már olyan régen volt róla szó itt a fórumon, nem találom pedig keresem agyba-főbe.
Köszönöm ha tud valaki segíteni
régi szívócsonkom tetejére egy cső csatlakozik, ami a tankból jön, de az újon nincs. mi a szerepe annak a csőnek? amúgy a tetején annak a 2 cső-csatlakozásnak össze kell lennie kötve , vagy tegyek rá 1-1 csövet?
Van külön légszűrő spré nekem castrol van 1600ft körül vettem tavaj befújod és kész mert ijen ragadós a dolog h. megfogja a retket.
Légszűrő meg lehet venni táblában én azt raktam bele szerintme a gyári se sokkal különmb ha nem u.a.az 100körül megvan.
Helló-maradék alkatrészeimet eladnám ami van:
-e fékkar /karcmentes
-pownyelv házával bowdenjeivel.
-öninditó
-membrán szivócsonk
hengfej
váltórud.
egyben lehetőleg 8e ft ért vihető.
Lényegtelen, hogy milyen mito, a karbi különböző, Dellorto-ból (28) van phbh ND, RD, BD tipus is, mások. Az alapjárati csavarral pedig csak a keverék mennyiségét lehet állitani, az összetételét másikkal.
Köszi Fahee! Közben megtaláltam az alapjárat csavarját, de nem igazán lett jobb. Télleg a másik oldalon volt, pedig Evo-m van, a körlámpásoknak szokott a bal oldalon lenni...
Igazából az a gond, h üzemmeleg motorral csak gázadással röffen be. Tehát lehet a levegő-üzemanyagarányon kell állitani.
Amelyik oldalon van a benzin cső, azon az oldalon lesz, nem feltétlen müanyag, középtájt lesz a karbin, egy rugó van alatta.Itt látod Elötte a lyukba pedig a levegő állitó csavar.
Helló érdeklődnék hogy a 94es cagiva mitora fellehet tenni az új mitonak az idomjait? vagy egyáltalán valamelyik részét fellehet e, válaszotokat előre is köszönöm
Milyen karbi van rajta?
Egyébként ez a húzás dolog a henger és kipufogótól is függ. Főleg ugye a henger száma, van ami alul is jól húz, felül gyengébb, és forditva. Az áttételek se tuti, hogy egyformák, sőt a váltóban a 6 sebességesé biztos máshogy van kialakitva.
Nekem komplett blokk kellene ha valaki tud olcsó léccives írjon
Köszi szépen
Mit is mondtatok régebben, milyen méretű bronzkefe is kell?
Sajna már olyan régen volt róla szó itt a fórumon, nem találom pedig keresem agyba-főbe.
Köszönöm ha tud valaki segíteni
06306622197
Msn: markoka001@freemail.hu
Légszűrő meg lehet venni táblában én azt raktam bele szerintme a gyári se sokkal különmb ha nem u.a.az 100körül megvan.
http://www.kepesmotor.hu/cagiv...
1994es lucky strike. Plexit kivéve mindene megvan. 160as hengerszett ugyanitt eladó. Mindene hibátlanul működik.
Képek ---- http://www.vatera.hu/mito_bont...
Tel.: 06306622197
Mail: markoka001@freemail.hu
eladóvá vált a motorom:
http://www.kepesmotor.hu/cagiv...
-e fékkar /karcmentes
-pownyelv házával bowdenjeivel.
-öninditó
-membrán szivócsonk
hengfej
váltórud.
egyben lehetőleg 8e ft ért vihető.
Holnap akkor Mitot szerelünk?
Majd csörögj rám, vagy legyél msn-en délelött.
Igazából az a gond, h üzemmeleg motorral csak gázadással röffen be. Tehát lehet a levegő-üzemanyagarányon kell állitani.
Mito 6 küllős első kereket keresek, üresen, tárcsa, gumi nélkül!
Ajánlatot ide írj: enmoto@citromail.hu
Egyébként msn-ed van?
Egyébként ez a húzás dolog a henger és kipufogótól is függ. Főleg ugye a henger száma, van ami alul is jól húz, felül gyengébb, és forditva. Az áttételek se tuti, hogy egyformák, sőt a váltóban a 6 sebességesé biztos máshogy van kialakitva.