Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üresben elíndítom a mocit, behúzom a markolatig a kuplungot, majd beteszem 1.-be, és hallani hogy visszaesik a fordulat.
Ha egyesben markolatig behúzott kuplunggal indítózok, érezni h picit el akar indulni a motor.
Ezt értem részleges oldás alatt.
szia amint irtam csak kizárólag a blokk és az elektronika karburátor gyujtás.....a váz része nem eledó de mindent adok oda h beindithassad a blokkot akár egy asztalon vagy bármilyen más vázba
Dugót megnézted? Az enyém is ugyan ezt csinálta, aztán kiderült, hogy fordítva tette bele a cigánygyerek a dugót, de a jelenség ugyan ez volt.
Sokan azt hiszik, a motoro kupluungjának oylannak kell lenni, mintha üresben lenne a motor.
10-40 es motorolaj. Mit jelent h. teljesen elválszat?
És milyen olaj van benne?
mondom h. enyém elválaszt rendesen.
Ennyit erről. Akkor a többiek miről beszélnek? Kinek lehet hinni...?
Megmaradt Cagiva alkatrészeimet elcserélném simson s51-es 4 gangos motorra,ha valakit érdekel emailon írjon,vagy itt!Más motorra is érdekel a csere, akár üzemképtelen is lehet de nem roncs

Nagyon sok alkatrészem van!
...tökéletesen...
Az 1000! km -et futott új mitó kuplungja sem emel ki tökéltetsen...
Hali! Komplett, képen látható formában nem eladó a motor?
Kösz a választ.
Köszi :D
Karcag körforgalom melletti motoros bolt
Halihó :D Valaki tud nekem linkelni első hátsó fékbetét ami jó az én motoromba mert több félét is találtam és nem tudom milyen kell...
Külföldi percdíjak nem valami barátságosak....
Adj már egy emailt amire irhatok mert a teló most nem nyerő!
szia hivj fel és emgbeszéljük ha komoly vagy akkor megoldjuk a dolgot de ismétlem csak aki komplettan viszi az viheti.....30 512 9874
szerintem is így van. Rendesen kell hozzá nyúlni nem tákolni össze vissza.
email: [email protected] itt keress meg
Hozd el hozzám azt megcsinálom úgy hogy valóban kiemeljen rendesen,meg ne csússzon :)
Kipörög üresben,van alapájárat is minden jó de elindulásnál 1 m-eren belül lefullad....Tengelykapcsolóval nem lehet hiba? :)
Relative sok. De azt is meg kell jegyezni, hogy Mitokat főleg 16-20 körüli életkorba használnak az emberek, és ilyenkor jelentkezik a sok önjelölt szerelő, akik 0 hozzáértéssel szarul összepakolják a motorokat, egy ideig mennek is. Az enyém is ilyen volt, de normálisan 1szer kell megcsinálni.