Ha nálad a sziromtárcsa a hasítottszélü pl.Wawe féktárcsát jelenti,akkor nekem van egy eladó úszóágyazásu Braking wawe tárcsám.Egy alkalommal volt fennt a motoron,fékhatás lényegesen jobb a gyárihoz képest,súlya 25dkg-al kevesebb.A baj csak az,hogy a Dunlop Trophy műszaki kiirása csak a gyári féktárcsát engedélyezi,így sajnos le kellett szerelnem. Azúj ára 249Euro volt,én 200-ért adom.
Csá! Az tuti hogy én voltam mert ott vagyok a fodrászatba gyakorlaton!Nincs fent az oldalidomom mert ugy volt hogy rakom el télre de mivel még mindég yó idö van igy még járok vele!
Ha nálad a sziromtárcsa a hasítottszélü pl.Wawe féktárcsát jelenti,akkor nekem van egy eladó úszóágyazásu Braking wawe tárcsám.Egy alkalommal volt fennt a motoron,fékhatás lényegesen jobb a gyárihoz képest,súlya 25dkg-al kevesebb.A baj csak az,hogy a Dunlop Trophy műszaki kiirása csak a gyári féktárcsát engedélyezi,így sajnos le kellett szerelnem.
nem tud valaki eladó gyujtás elektromikát cagiva mito evohoz? vagy bontót vagy valami megoldás kellne sürgősen ja és kb mennyi lehet?
de nagy ganyé vagy,berakod a motorról a legputribb képet,nembaj,gondolom a kutya miatt
de nekem igy azért jobban tetszik: