Gilardoni 2 es van most rajt?Valamikor nekem is még kéne fúratni a hengerem mert 56 milliárd darabba van a motor és addig nem rakom össze.Acélhüvelyes 160as, arrow dobot szereztem hozzá meg 36os karbival majd kiderül...
Ki van halva itt a forum mostanába...én pont most jöttem be a szerelésböl (1:03) haza jöttem gyakszirol gondoltam egyet és véget vetettem a téli álomnak!Át hoztam a gépet a téli raktárbol a garázsba.
Akksit bele vágtam fecskendöböl egy kis benzin a vákumcső csatlakozóján a torokba és elsö forditásra már indult is!de mivel nem rég vettem egy másik hengert ami már nem acélhüvelyes hanem gyári nikasilos azt most rápakoltam...ebbe a hengerbe eddig 55.97 es dugó volt de most egy 55.99 es vertex került bele...és hát kompresszióbol nincs hiány viszont nem olyan szoros hogy megragadás veszélyes legyen...viszont azt vettem észre hogy a 2 henger teljesen más...eddig is gillardoni 1 volt rajta csak az 66650E sorszámu volt ez meg 60433as...és az összes csatorna máshogy van kialakitva benne...még próba körön nem volt ..majd kiderül mi a külömbség ha kitudok vele menni...
cső!Nektek ebbe a 0 fokba beindul a mocitok önindítóval?Mert nekem állt a motor 1,5 hetet, benzincsapot kinyitom, ráadom a szivatót, gyújtás és csak tekeri...Multkor kb 1 hét állás után 4. próbálkozásra beindult, de most nem nagyon akar....Vagy lehet hogy megszívja magát nagyon ?thx
Sziasztok van egy gyári Mito 125-ös Hengerem+hengerfej eladó!powerrel,vízszivattyúval,szívó membránnal,hőfokmérővel.
25000ft! és egy hátsó teleszkóp 7000Ft-ért érd:0670/228-19-58
ide írom, mert szopózik a freemail
konkrétan pályagépnek készülne.Szval blokk műszerfal lámpa hátsó ülés lábtartó kormány kapcsolók gyújtáskapcs nem kell
CAGIVA MITO bontott alaktrészek eladok:
blok,váz,henger,váltok,kuplung,power,karbi,gy
ujtás,
fékek,idomszetek,lámpák,bovdenek,müszerfal,
sztenger,
önindito,hütö.......minden ami egy mito van.
érd:705377495
tudok,azt kellene tudni,mi kell neked(mire kell) kell e lámpa,kormánykapcsolók,ergo utcai lesz-e.
mennyi idom kell,stb,van mindenem,csak ár miatt nem mindegy.
emailomra ird le az elképzelésed:
gilera@vipmail.hu
Azért mondom...nem baj van másik ami tuti 125ösé..csak azt most azért nem tudtam viszonyitani mert az van most a gépen...de mikor megmértem ezt rögtön gondoltam hogy ez nem erre való...
Akksit bele vágtam fecskendöböl egy kis benzin a vákumcső csatlakozóján a torokba és elsö forditásra már indult is!de mivel nem rég vettem egy másik hengert ami már nem acélhüvelyes hanem gyári nikasilos azt most rápakoltam...ebbe a hengerbe eddig 55.97 es dugó volt de most egy 55.99 es vertex került bele...és hát kompresszióbol nincs hiány
Mito 160as polini hengerrel eladó!
Az idomok festésre várnak.
Papírjaival, vagy anélkül.
polos_kei@hotmail.com
25000ft! és egy hátsó teleszkóp 7000Ft-ért érd:0670/228-19-58
konkrétan pályagépnek készülne.Szval blokk műszerfal lámpa hátsó ülés lábtartó kormány kapcsolók gyújtáskapcs nem kell
blok,váz,henger,váltok,kuplung,power,karbi,gy
ujtás,
fékek,idomszetek,lámpák,bovdenek,müszerfal,
sztenger,
önindito,hütö.......minden ami egy mito van.
érd:705377495
mennyi idom kell,stb,van mindenem,csak ár miatt nem mindegy.
emailomra ird le az elképzelésed:
gilera@vipmail.hu
köszi a választ
tel.: 06308519052
email: richard.biel@freemail.hu
postán is érd:705377495
köszi előreis!