köszi szépen a segitséget magyar! az lehet hogy ugy be van kokszolodva hogy az égete le a power motort?
és szépen lassan de kijött...nagyjábol ennyi
Magyar mondta hogy a gyujtás lett rosszul visszarakva.hát a szerelö át is nézte mondta h szétszedés elött még ö is csinált jelet..összerakta és még mindig nemmegy
csak durrog a kipuff.. az lehet a probléma hogy ami a karbi és a henger között van az a szivocsonk kicsit meg van repedezve és ott levegöt szivhat? ha tudtok valami okosságot lécci irjatok..köszii
!
Új vagyok a fórumon, szal, ha benyögök valami hülyeséget, előre bocs...
Szóval, úgy kb. 3 héttel ezelőtt vettem egy mito-t. Első motorom (125). Mikor bevittem a szervízbe, hogy nézzék át, a pasi meredt szemekkel állt a motor előtt és vagy hatszor megkérdezte, hogy mennyiért vettem, biztos drága volt. Az ár lényegtelen, de annyit mondott, hogy akitől vettem nem volt tisztába milyen motort is adott el, mert ez a mito valami limitált széria. (Kérdeztem hogy mitől egyedi, erre magyarázott vlamit, hogy az oldal idomok lyuggatottak, meg a légbeömlőről valamit, de nem értettem igazán...
Mindegy. A lényeg az, hogy ti hallottatok e már ilyenről, ha igen akkor az mennyiben ér többet mint egy """átlag""" mito ilyesmi stb.
Előre is köszi.