Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó lett, csak elölis 2 dugós a fék
Az evot rendszámmal veszed?
gagavectra olvastad a neked irt kommentet?
neeeeeeeeeeeeeee nekem ez kell micsoda szakszerűű kialakítás micsoda gyönyörű kinézet imádom
Hát ez csodálatos cucc ajánlom figyelmetekbe... Katt ide
helló!
írnál egy emailt hogy ott dumáljuk meg?
[email protected]
üdv
Körlámpás 95 ös Mito nincs...Am a körlámpás és az evo plexi nem kompatibilis egymással.
Sziasztok lenne egy perselyezésre váró hengerem hengerfelyel termosztátal 5000Ft-ért. Akit érdekel írjon
Köszi szépen,de nemtudom h jó egy körlámpás 95-ös re!?
HEllo nekem lenne egy evo plexim, ha érdekel, írj mailt aztán megbesz.
cagiva mito evo full nyitott 2000-km futott felujitás oda a blokk
nyitott henger 1 gyürüs dugoval=65eft
Ez egy kicsit drága ugyh várok még hátha van olcsóbban!
De azért köszi!
Ezt árulják a szatunánál. Ez inkább a kereklámpásé
Nekem 95-ös mito-hoz kellene plexi!Amit mondtatok az nagyon drága!
CAgiva mito evo alkatrészek: komplet blok 2000-km futott felujitás otta,1 gyürüs lapos dugoval,nyitott henger, 200H hengerfejel=65eft
komplet power szett=25eft
gyujtás=15eft
fejidom=25eft
elsölámpa=
20eft
müszerfal=15eft
tank=25eft
elsötelok-villahid
al=35eft
oldalidokok,ülések,hátsó teló,lábtartok,kormány,kapcsolok,
kábelköteg,önin
ditó,fékek,sárvédők,..............stb
dani nevü srácnak van 2-3 min hibával plexi olvassátok vissza egyébként a szatunásoké evo vagy mi a turó nekem telóba azt mondták 1 fajta van .
** Jánoshalmai
Szatuna kft -nél lehet rendelni víztisztát, meg még vagy 4-5 féle színt de 13000 + 1345 Ft kiszálítás ami szentem egy bunkó műanyagdarabért irreálisan magas. Jánoshami motorbontó pl fejidomközéppel 1 üt adja bontott állapotban 25 ezerért. Hát mi van itt ? kötlsem a motorom értékének 1/10 -ét plexiért vagy ez csak az én skót agyam bassza fel ?
Sziasztok!
Kellene nekem is egy plexi!kinek van kérem jelezze!
Köszönöm!
enyém 300 irányárba
akkor vedd meg az enyémet 366e-ért
a helyzet az komolyra forditva a szót ha ennyire nyugtalanit a kérdés okt 02 óta árulom akkor 599e ért másnap kereskedő 515e elvitte volna azóta vége a szezonnak ,remélem azért tavasszal megveszik,addig halott a piac jelentkezem mindenkép.
Jól van nyugtasson ez a tudat mikor még tavasszal is árulod a mitot
lehet de a hyoui-misung ért se
550ezret senki nem fog ezért adni... Ha valaki annyit szán rá akkor vesz már egy komolyabbat