és akkor a képet a "sztendiről" betudnád tenni?
lefele menet is tök jó volt, szervezők (vagy nem tudom pontosan kik voltak) biztosítottak és csak egy 5-10 perces szakaszon esett az eső. lent volt fürdés is, de mi kis pihenő után visszaindultunk. legközelebb viszek fürdőnadrágot, mert a víz nagyon csábított
), no meg hogy az emberünk rendszeresen szervizeltete és ezt szervizkönyvel igazolta is, és meg van hozzá az összes elképzelhető papír ami létezik(szervíz-, és biztosításiszámlák, használati utmotató,....stb.). Illetve a barátnője panaszkodott a gyári hátámlára ezért vettek rá egy újat, de a gyárit odadja hozzá, meg a tükröt is lecserélte de ugyanúgy adja hozzá a másikat... látszólag teljesen pöpec de majd kiderül
(azért nem örülnék neki ha nem állna meg allatam...)
meg jobb ha tudja az ember mi van benne...
irtó nagy segítség, tulajdonképpen a szerelési mód nagyrésze rettentően hasónlít a simóhoz és megadja a minimumokat is (féktárcsa, betétek...stb.) ugyhogy remélem elboldogulok majd vele...
remélem szép közös jövőnk lesz! Nem tudjátok honnan tudnék szerezni hozzá javitási kézikönyvet? sajnos elkell fogadni azt a tényt hogy a moci használt és bár motorikusan hibátlan (pöcre indul, gyönyörű hangja van és a kipufogó belső része olyan őzbarna ahogy az a nagykönyvben meg van írva
), de van egy kis különbség ez között meg a simó között, úgyhogy ha beállna valami prücök nem nagyon tudom hogy kezdjek neki
egyébként a gép még nincs nálam, mert a tulaj most vett egy 650es dragstart és ezt a mociját meg trehányságból nem műszakiztatta le és lejárt neki, ugyhogy most szépen elviszi meg megcsinálja az eredet vizsgát és lehozza nekem, hú de nehéz lesz kivárni a jogsit....
életem eddigi legnagyobb élménye volt kiprobálni meg egyátalán ráülni, ez azt hiszem szerelem
Aláteszem, átdugom a lyukakon, meg a csövön a 10-es betonacélt, aztán szépen hátra felhúzom, mint valamikor az MZ-t.
Figyelem! VTX 1800-hoz nem biztos, hogy használható így!