mert nem vettük észre hogy az uccsó kút az INA.
) reggeli fényképek és az első próbálkozás a kamera felragasztásával. Ami tök jól sikerált csak a felvételek maradtak el bár ezt még akkor nem tudtuk
). Gyorsan elhajtotta Gábor ugyanis majd be csövelt. Mikor megkönnyebbült eltévedtünk egy párszor miközben kiakartunk menni a városból. A város győzött maradtunk. De ez drága lecke volt. Nem is merem összeszámolni mennyibe került az ottlétünk de ezek mindené pénzt kértek
. Vacsinál mondta a recepciós csaj hogy nyugodtan vegyünk a hűtőből piát, a kollégának nem is kellett kétszer mondani. Elivott vagy 5000Ft-ot. De legalább eddigre bírt már váltani pénzt nem én voltam a szeretet szolgálat!
. Aztán irány a sztráda Gábor meg persze én is hamar meguntuk és úgy dél környékén lementünk a pályáról mert látott egy táblát amire az volt írva hogy van ott egy vízesés. Mint kiderült a Plitvicei tavaknál voltunk
. Viszont abban megegyeztünk hogy túl sok ideig tartana a legrövidebb túra is ezért gyors ebéd után indultunk volna haza. De kiderült hogy miért álltunk rossz helyen a motorokkal. Az előtt a térkép előtt álltunk meg amielőtt magyaráznak valamit a túristáknak így a kis japók teljesen körülállták a mocikat meg kellett várni még odébb állnak!
. Ahogy Zágráb környékére értünk kezdett hülni az idő és a határon már rohadt hideg volt. Hülyének is nézett mindenki szerintem de sebaj fő hogy hazaérjünk.
(kivéve azt a kevés gyorshajtást, lematricázott rendszámat,tompítoott nélküli vezetést vagy épp fényszórós közlekedést
)
http://sportmotor.hu/motoros_k...
Uff