. De eztán meggyöztem magam, hogy legalább egy darabig elkisérem őket aztán majd szombat estére hazaérek.
. Jó sok!
. ÁÁÁ mit nekünk eső,go tovább meg kell hódítani a hegyet haladtunk is szépen ( abban a szá..a ba..ott esőben) de nem baj várt a legjobb szakasz a motorosok egyik új paradicsoma. Zsír új fekete aszfalt néhol 30cm vastagon, szép táj, hajtűkanyarokkal megtűzdelve. Aha,ehelyett NAGY BÜDÖS tábla kinnt hülye gyerek autóverseny, húzzá a dzsindzsásba persze az egész kurva szakasz ami új,el kell foglalni nehogymár jól érezze magát az ember. Mindegy jó lesz a mellék út is az is szép kanyargós jaa, kár hogy a mókusok gyorsabban haladtak mint mi.
Nem baj csak keményen nem számít az eső. Egyébként innen már nem akartam elhagyni a csapatot mer rájöttem hogy a pénzem szerintem még benzinre se lett volna elég hazáig. Dehát mire valók a barátok
köszi! Olyan délután hat fele oda is értünk Poprad-ra és kezdett sütni a nap
tíz percig
Aztán tovább indultunk végre az utolsó kis utunkra a célállomásra Zakopane-ba. Szerintetek esőben
Bocs Zsu ezt nem hagyhattam ki!
Ez ám a jó hely itt minden zsír lesz vége a szenvedésnem tutti a hely!
A padon jó sok hely volt simán elalszunk ott nem számít fő a vidámság
De tény hogysokkal többen még jobb lett volna. A vasárnapi moccozást pedig írja tovább aki akarja hülye köcsögök....
Napot!
mindenesetre érdekes tura leirás volt.
köszönjük.
ui:
miért indulsz el pénz nélkül?