Holnap nem tudok menni veletek, de azért Ti mehettek.
Ma mentem naszály ringen, megnéztem milyen az aszfalt? Még elég hideg, meg is maradt a majrécsík.
Jövő vasárnap már jobb idő lesz (remélem) menjünk akkor is!
Jövő Vasárnap "száguldás"!(max. 130) Ha legalább 10 fok és nemesik, körbemennénk a a Dunakanyart! Találkozás, 10 órakor (ha nem jó az időpont név mellé oda lehet írni a javaslatot) az M3-as kivezetőén lévő Shell benzinkútnál.Útvonal: Szentendre, Dobogókő, Esztergom, át a szlovákokhoz, vissza a 2/A-n, a kanyarodás gyakorlás végett.
1. Andry
2. Pep
3. Sanza
4.Menyus (de csak ha süt a nap )
5.
6.
7.
Sziasztok!
Pünkösd hétvégén ami május 17-20-ig tart,megint indulunk Bükre és onnan ausztriába motorozni! Ha valakit érdekel,nagyon szivesen látjuk! A szállás lefoglalása miatt a jelentkezést április 16-ig jelezzétek vissza! Ha valakinek kérdése lenne üzenjen,vagy telefonon keressen:A szám az adatlapomon!
Jol megszivatott.
Nem baj. Majd jvőhéten
Gabival ott leszünk.
Aki akar jojjon
Holnap egy Bp-Siófok menőkéhez van kedve valakinek akkor
10kor indulok.
Ma mentem naszály ringen, megnéztem milyen az aszfalt?
Jövő vasárnap már jobb idő lesz (remélem) menjünk akkor is!
Jövő Vasárnap "száguldás"!(max. 130) Ha legalább 10 fok és nemesik, körbemennénk a a Dunakanyart! Találkozás, 10 órakor (ha nem jó az időpont név mellé oda lehet írni a javaslatot) az M3-as kivezetőén lévő Shell benzinkútnál.Útvonal: Szentendre, Dobogókő, Esztergom, át a szlovákokhoz, vissza a 2/A-n, a kanyarodás gyakorlás végett.
1. Andry
2. Pep
3. Sanza
4.Menyus (de csak ha süt a nap )
5.
6.
7.
Utanna 1 ki pályázás.
INGYENES!
Ha van kedve valaknek jonni mi 9 től kint leszünk!
Ha nem esik!
Pünkösd hétvégén ami május 17-20-ig tart,megint indulunk Bükre és onnan ausztriába motorozni! Ha valakit érdekel,nagyon szivesen látjuk! A szállás lefoglalása miatt a jelentkezést április 16-ig jelezzétek vissza! Ha valakinek kérdése lenne üzenjen,vagy telefonon keressen:A szám az adatlapomon!
http://www.sportmotor.hu/motor...
Én még nem mondom biztosra de szeretnék menni. Meg szerintem Vas is
Viszont ahogy nézem nem lesz jó idő sajnos