Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

krosszgatya kő? ilynekor télen van vajon a turiba?
oszt egész nap cipeled magaddal a gumát? vagy hazajössz és utána mész be?
jah, majd jövöhéten vmikor, lehet kedden, egyúttal megyek a gumishoz is...
hajrá..rohamozzuk meg a turit...
munka után mész vagy h?
nekem is kéne egy gatya
nekem nagy kell, olyan ami rájön a kabátomra még jövöhéten kinézek, ebből már úgyse lesz tavasz előtt cross szett legalább cross ruhám legyen
vazze kimész a turiba a zsibivel szembe oszt hátha van..nadrág az volt mikor én voltam meg mez is csak a mez nagy volt rám...neked érdemes lenne kinézni..egy tizesből kijönne a kettő simán...
ám legyen
majd hillak
amikor de fél 4
nekem azért kell 2 hetente mert összesározom nem telik 1 crossmezre meg nadrágra
holnap mikor vegzel?
Én a bórkabátomat a vételtől számítva 6hónap múlva takarítottam meg először. De akkor is azért, mert már annyira undorító volt a sok szétfröccsent lepkebéltől, hogy égő volt.
Ez jó kis gurulás volt! Meg utána a finom Gyros tál!
jó meglássuk mi lesz még...
megtakarítottam a csimmám 4 hónap után, kicsit volt retkes... most jön a kabát, sisak... mondjuk azt 2 hetente szoktam mostanában
DID4 ever
Dehogy. A D.I.D. nem ezt elhiheted. No ettől függetlenül, nehogy azt hidd hogy rád akarom erőszakolni a D.I.D.-t, csak információként mondom ezeket.
nekem is D.I.D van rajta...még fasza...cska a lánckerekem kezd kopni...nem baj..nyár elejéig megtanulok vele kerekezni aztán veszem rá a másikat..és az valószínű, hogy JT lesz..DT-re sokan ajánlják..
hát nemtom, szerintem ha nagyon nyúzom úgyis szakaszosan fog nyúlni más lánc is , pl ha egykerózok vele sokat...
Na látod azért ne vegyél RK-t mert az is ilyen lesz.
A lánckerék egyformán kopik mindenhol, ezért kizárt, hogy amiatt. Sőt még ki sem volt cépafogasodva sem az első, sem a hátsó lánckerék. Egyszerűen szar volt a lánc. És ezt a szakaszos nyúlást már többen is alátámasztották az RK láncokkal kapcsolatban.
nekem most pont ilyen de ez nemtudom milyen lánc rajta, mert már nem gyári....
Nekem is D.I.D van a gixxin!Amugy szerintem az azért volt mert kopott volt a fogas kerék!