sziasztok
Segtség kellene!
Motoros ruhát szeretnék vásárolni Debrecenben.
Aki tud helyeket mondani legyen szives írja már le ide h hol találhatom meg a boltokat!
Hát köszönöm! Nem hiába akarta az elöző gazdi vissza venni róla a dobot 40 rupóért! de állítólag az is SP, de kitudja! lehet az év másodikfelétöl már azok jöttek ki más fejlesztésel!
Na azt nem csodálom. Én ahogy a videókon hallottam, olyan tipikusan egyedi és utánozhatatlan hangja van a motorodnak, mint nekem az előző zx6r-nek. Nem lesz még egy olyan hangú motorom az tuti. Hangos, érces, visítós. És ugyanezeket véltem felfedezni a te géped hangjában is.
KInézetre is! De voltak furcsa dolgok! az övé magasabb meg másabb a blokkja, enyémbe kevesebb olajat kell rakni!féknyereg más márkájú! Pedig papíron egy idősek!
Nem is vagyok rossz. Én csak készségesen felajánltam, hogy ha a sikoltozás közepette oly mértékben megijedsz, hogy elugrasz a székedből, akkor ne az xy kitudja ki ölébe ugrálj.
Speedline (Kawasaki bolt)
Powercity (Suzuki bolt)
Segtség kellene!
Motoros ruhát szeretnék vásárolni Debrecenben.
Aki tud helyeket mondani legyen szives írja már le ide h hol találhatom meg a boltokat!
előre is kösz!
ha esetleg valaki a Böszörményin kenné a Schell kútnál, húzza neki de rendesen.... pislogni akarok majd kifele a fejemből