Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem igazán. De az miért baj, hogy a ruhákon kívül motorokat is árulnak?
olyan boltokat nem tudssz ahol csak motoros ruházat van ?
sziasztok
Segtség kellene!
Motoros ruhát szeretnék vásárolni Debrecenben.
Aki tud helyeket mondani legyen szives írja már le ide h hol találhatom meg a boltokat!

előre is kösz!
egyre jobb
Akkor egy bagoly hányt rád egér csontot és szőrt.
Lehugyozott a faaa.
http://www.kepesmotor.hu/fek_k... hátha érdekkel valakit valami nagyon kéne a pénz!
na csak megúsztam eső nélkül bár mikor beálltam már csepergett vmi
Hát köszönöm! Nem hiába akarta az elöző gazdi vissza venni róla a dobot 40 rupóért! de állítólag az is SP, de kitudja! lehet az év másodikfelétöl már azok jöttek ki más fejlesztésel!
Azért mert a tied SP.
Na azt nem csodálom. Én ahogy a videókon hallottam, olyan tipikusan egyedi és utánozhatatlan hangja van a motorodnak, mint nekem az előző zx6r-nek. Nem lesz még egy olyan hangú motorom az tuti. Hangos, érces, visítós. És ugyanezeket véltem felfedezni a te géped hangjában is.
KInézetre is! De voltak furcsa dolgok! az övé magasabb meg másabb a blokkja, enyémbe kevesebb olajat kell rakni!féknyereg más márkájú! Pedig papíron egy idősek!
Isten ments. Nem zaklatom én a kislányokat.
juj rohanok...
de viszont cukrosbácsi
és kinézetre is?
Haverom haza hozott az ő 400 as gixijével és egymás mellé állítotuk a motorokat és az enyémnek szebb a hangja!
ÁÁÁ nem vagyok én nagy.
uppssz.. Shell nya
Nem is vagyok rossz. Én csak készségesen felajánltam, hogy ha a sikoltozás közepette oly mértékben megijedsz, hogy elugrasz a székedből, akkor ne az xy kitudja ki ölébe ugrálj.
na már ennyi elég....
ha esetleg valaki a Böszörményin kenné a Schell kútnál, húzza neki de rendesen.... pislogni akarok majd kifele a fejemből
Te meg a nagy Kabai
Ezek nem félnek, ilyenek az Ámerikái ryderek.