Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mármint úgy gondoltam, hogy van az első, ami ugye dupla kerek lámpás.90-95 között kb. A másodiknak meg ami már egy kicsit futurisztikusabb lámpás 98-01 évjárat körüli 850-es. Na én arra gondoltam.
A hbmotoroson horgásznak van tdm 850-ese igaz neki 92 -es. Ő egy nyugodt csávó és ő mondta hogy 7-et eszik. Kicsit sokallom.
A második generációs az már a TDM 900, ha jól tudom. 2001-es utolsó szériás 850-es, amit kinézett faterom haverja. Azt modnták, hogy jó kis gépek. Mindenhol elmennek, és soha semmi bajuk nincsen az ég világon (gondolom azért használat kérdése is). Összességében jó motornak találja őket mindneki aki, már ment vele.
Bár még nem vezettem, így csak hallásból mondom. Fogyasztás 7Liter körül van. Állítólag stabil, könnyen motorozható gépezet.
Nekem tetszik a második generációs Tdm 850.
Bár lehet te a kis testvérére gondoltál.
Ezzel most letudja a jövőévit is, nem lesz megállása.
Én nem szeretem se a csoppereket , se a túramotorokat, nem is volt nekem soha és nem is vennék. Nagy nehéz szaroknak látom őket, u h nem tudok mit mondani rá, nekem ha ingyen adnák , akkor sem motoroznék vele.
Jó hosszú szabadság... Én nem engednék ilyen sokat neki, had dolgozzon a gépezet. Kíváncsi leszek milyen lesz ha kész lesz.
Ja amúgy szerinted a Yamaha TDM-ek milyenek?
Szabit vett ki
Neked mi van már a motorral vazze?
Drakulálok!
Gratula!
Sikerült a rutin vizsgám!

Egyenlőre én a mégsemre szavazok..
Kéne nekem is egy sport rendszer a DT-re. Gianelli-re gondoltam, de ha Balu meglepne egy bádog rendszerrel azt is szívesen felraknám.
Lehet, hogy személyi kölcsönt vesznek fel vagy a szomszédtól kérnek.
Vagy mégsem veszik meg...
Hétfőn voltak,azóta intéződik a hitel állítólag.Mondjuk én semmilyen adatot nem adtam ki a kezemből a motorra vonatkozólag tehát nem tudom,hogy akarnak így hitelt intézni rá..
Balu: mikor mennek a vasért? Hétvégén?
, vágy álámónijumbú'
Rozsdamentesbűl 120ért akarta megcsinálni a sakáldob..Nehogymá az rengeteg pénz.. A bádog meg ócsó és jól szól..
szóljál az orkoknak is oszt hoznak jóminőségű anyagot ócsón'
Ha már ajándék akkor legalább rozsdamentesbű' csinátassad
Áááá Naki a bádoglemezből készített mivvekre hajt.. Csak találkozzak a bádogos cimbivel,le is adom a rendelést.. Felraktam az rsv fórumra..
Olyan jót adtál, h még a múltkori is vidáman bírja, meg aztán , amióta beköszöntött a jóidő, azóta nem is voltam terepezni, csak az sm-szettet nyúzom, de észbetartom és ajánlom ,ha valaki keres ilyesmit.
ha kell olyan kis 14 es crossguma amit vittél a múltkorában ma kapok belőle 60/100-14