Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

13.00-13.30 gyülekező sztem, hogy sokat legyünk kint világosban
Debi, bódé, Nagyerdő és megvárjuk az embereket és megyünk

Többiek?
Valami iődpontot kéne megbeszélni hogy mikor találkozzunk a Bothegánál, aztán majd ott többség eldönti hogy mit akar :)
Én a 2. verzióval kibékülnék.
Nem a Cola miat. csak ez Számomra pont optimális, Tetszik érteni!?
Jó éjt minden motorosnak álmodjon 300 km/ó felett .
Sziasztok
Sziasztok
Na, akkor írom ide is:

szombaton (ha jó idő lesz) esetleg egy "hosszabb" gurulás (Tiszafüred az lényegében nyíl egyenes út, egy - két kanyarral), akkor már jobb lenne esetleg:

1., verzió: Eger (~130 km)
2. verzió: Mátészalka (Nyíregyházán át) (~ 90 km)
3. verzió: valami hosszabb :D

A 2. verzió esetén az asszony meginvitál mindenkit egy pohár kólára
Kísérőnek.
Pedig gusztusosan néz ki!
Nehéz ellenálni.
Ja. Kb örökre.
Nehogy megidd a motor elől, nagyon kifog ütni.
na én léptem
jo8
Uhh most jut eszembe enyémen meg a gyári dob van fent, hát azt gyorsan le kell cserélnem.
Vettem 1 Kg fagyállókoncetrátumot. -70 fokig fagyálló.
Remélem elég lesz a giszibe. öntök az egész flakonhoz még 1,5 liter desztilált vizet és úgy szerintem jónak kéne lennie.
Nem is rossz ötlet..
Valahol nézd meg mennyi gyárilag a tengelytávja, aztán mérd le és kiderül hogy az ment-e nagyon be.
Állítok holnap a benzinszitnemen szerintem..hidegebb levegőnél elvileg több nafta kell...
Megeshet, hoyg átrendeződött...csak nehogy komolyabb baleset legyne belőle A jobb oldaliba 3-4 mm van a másikhoz képest...de hogy mindkettő hajlott-e...azt nem tom. Az biztos, hoyg most éppenhogy leér a lábam.
öhhm, lehet átrendezted a villaszöget, de ahhoz sokat kell hajolnia h. 10 centivel magasabb legyen az eleje
Valakinek valami ötlet arra, hogy az esés óta miért magasabb 10 centivel a motor? Vagy én mentem összébb az ütés hatására?
szerintem is mondjuk nekem mind1 h. aszfalt vagy terep, terepen is tudok kicsit, de még van mit gyakorolni
vagány lenne
várunk szeretettel minél többen vagyunk annál jobb
hivjad az egész bodegás bandát, ott kerekezzenek úgy mint a 35ösön