Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

napot.
Köszöntem.
kiráályság van, tetanusz 5 évre ad védettséget
Szkráccs! csakazértis boldog névnapot, majd iszok rád egyet
(+1ok )
vegyél ki betegszabadságot keddre oszt menjünk
Most kedden tudtam volna, de akkor meg a többiek nem érnek rá.. Na majd megbezséljük...kéen már menni..itt álla motor tele tankkal
Kössz szépen, de nekem februárban van.
kedden tudok menni esetleg de tudom akkor meg te nem
mind1-a mi felköszöntöttük azt kísz Miujs am? sokat tanulsz mostanában, hogy nem érsz rá tankizni?
de nem biztos h. ma tartja, lehet van 1 másik Karcsi is
Károly nap van vazze? Karcsikám akkor boldogat
Szkráccs: boldog névnapot!
Nincs még teljesen elsővillák kelenek bele .... nemrég beszéltem vele....
V2-vel vittek már, az brutális, biztos jó a V4 is.
V4-el még én sem de v2-vel annál inkább.Volt itt nyegleónak vfr800,ő tudna mesélni a v4-es motorkonfigurációról.
Az okés, hogy jó, mert én is olvastam, hogy faszául sikerült, cska enkem valahogy alapból nem jön be a V4...igaz csak a hangját ismerem, nem emtnem még V4es motorral, de a hangja nekem nem adja.
Muszáj volt belerakni mivel az rsv csupaszított testvére és ha az v4-es akkor a csupasz is v4-es kell ,hogy legyen.A tesóról a tesztek csak jókat és szépeket írtak úgyhogy nincs baj a v4-el szerintem..
Ízlések és pofonok..nekem pl sokkal jobban tetszik mint a régi, én pont a blokkjával nem vagyok kibékülve, hogy V4. V2-be szerintem jobb lenne
Szerintem meg egy rakás fos ahogy kinéz.. Lehet a motorja faszányos de valami botrányosan sikerült elbaszni.A régebbi sokkal szebb volt tuonoban.Az rsv4 viszont tetszik
jaja..láttam a balesetét..2 kocsival mögöttük mentünk mikor történt...amúgy villa kéne bele előre mert el van hajolva..
na mentem angolra okosodni
ismerem, tavasszal összetörte az xt-t, nemtudom megvan e má csinálva
há haver, há jó volt :D
Fekszek vissza mert kész vagyok...

na akkor holnap...azaz péntek:

Megyünk a Királyhágóra (oda-vissza kb 300 km). Aki akar jönni annak 9-kor bódé! :)
Kavics háttemeg mikbe viszel engemet..... ( )

Katy baby