Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem ilyenem van vagy 10 éve nem használtam
3 sebességes
Az fasza én meg azon agyaltam ha nem sikerül manit szerezni érdekel E a pitem cserébe .
Jaaaaa érteeem
A hátsó olajos, az első meg csak ilyen szükségmegoldás bogdányos, szarul is fog, majd fejlesztek ha lesz rávaló kincs.
Nemrég bevittem szervízbe, mer amihez nem értek, inkább nem nyúlok.
Kicseréltek két telószimeringet, raktak bele friss olajat, két új gumi, meg raktak rá egy váltót, persze ehhez cserélni kellett a hátsó agyat is, váltókar-bovden, rögtön otthagytam 50 pézt.
Vonzó mi?
Ez kemííny éppen csak még a fék nem hidrós, monnyuk az enyém nincs ilyen májer, de én nem is hajtom sokat, meg azt is inkább csak itt a lapályon.
hmm... benzinszagod van
Nem kispályás!
E ni e! DaBomb Sputnik vázra van építve, nem én csinyátam, de fasza!
Na meg járattam a kicsit!
Hót benzinszagom van.
Milyen bicód van? Én a nyáron tettem a magamévá egy univega flyte-ot, de nagyon facca
Azé nem veszel hát motrot, mert a netezéstől nem lenne időd motorozni
Én mindig itt vagyok.
ohh Te is itt vagy BNYF
Még jó hogy nem egy Péterben.
pfff.. ja ezt te kérdezted... jah akkor ugyanaz a válaszom

kicsit elvesztem az éterben...
Ja, és sajnos nem sikerült próbakarikát mennem, és valszeg holnap sem tudok menni, talán jövőhét!
Viszont lemértem, kb 135 kiló üres tankkal.
Hát aztat jelenti, hogy nekem van egy fasza lejtőrőllegurulós teleszpókos bringám, és ha a jóisten is úgy akarja, idén több időm lesz karikázni vele, és jó lenne, ha a csajosnak is kőccsön tudnék adni valamit, tekerjünk együtt. De csak valami min elölteleszpókos nem teszkós érdekelne.
most komolyan kétszer kérdeztél meg
nem is tudom melyikre válaszoljak

amúgy minden O.K. s már megvan a repülőjegyünk is
Mindent lehet szerezni. Van amit könnyen, mást nehezebben.
keblemre . nem sok semmi felétek
Hát hello!
Nem sok semmi!
Veled?
még agyalok olvastam,hogy pl a vezérlés szíjas vajon lehet e szerezni hozzá és mennyiért,stb