Na geci ma minek keltem föl Reggel héttől délután 3-ig dokinál voltam, nem részletezem hisz nem ide tartozik.
Most este fél hatkor elindultam szerelőmhöz azzal a céllal, hogy füleljen rá erre az önidítós hangra és mondjon valamit. Tőle kb 500 méterre egy stop táblánál megállok és leállt a gép. Indítgatom indítgatom csilliárdszor, nem indul, akksi kimerül szinte teljesen. Rugom nem indul. Eltolom hozzá, persze senki nem volt otthon. Kicsit várok mondom hátha hazajönnek, közbe bámulom a blokkot, merengek és közben olyat vettem észre sírni akartam. A vezérműlánc feszítőnél a henger oldalánál kb 2-3mm hosszanti irányú repedés a fémen vagyis a hengeren. Tőle nem messze a könyék tetején ismeretlen eredetű odasült fekete valami van, ami nem törölhető le. Mellékelek egy ábrát amin látjátok mi van. Na szerelőmtől eltoltam egy régebbi ismerősömhöz aki nem messze lakik, ő meg autó szerelő, csak a lánya volt otthon, ott hagytam a motort én meg haza gyalogoltam.
GIGOLO
Most este fél hatkor elindultam szerelőmhöz azzal a céllal, hogy füleljen rá erre az önidítós hangra és mondjon valamit. Tőle kb 500 méterre egy stop táblánál megállok és leállt a gép. Indítgatom indítgatom csilliárdszor, nem indul, akksi kimerül szinte teljesen. Rugom nem indul. Eltolom hozzá, persze senki nem volt otthon.
hallottam már ilyen hangot,meg olyat is mikor már nincs hang,mert nem teker ;-)
1 másodpercen múlott!
Szép estét mindenkinek!
Mikor indultok Tivadarkával? Ki mikor? Mi? Én? Kit?
9h Bódé?