HY! Ti jösztök a szombati tankis rendezvényre?
gyűlik a csapat rendesen...remélem a kicsik kategóriájában kevesen leszünk
NÉzőnek miért is lenne belépő? Srácok megálltok és néztek,sőt akinek van kedve és szívesen segítene az tarthatna zászlót is ott ahol majd szükséges....az útkereszteződésekhez kell,hogy elkerüljük a veszélyhelyezeteket! szal akinek van kedve résztvenni a verseny biztosításban az is jöhet,Robiék örülnének neki,mert sok emberre van szükség! szólt nekünk is hogy segítőt hozzunk magunkkal... csak ne fossunk már be a másiktól és menjünk oda,hogy itt vagyok srácok,ha kell segíteni mondjátok hol kell állni ne hogy azt higyétek,hogy kötelező,de hátha van valakinek kedve hozzá
mindegy milyen gumit fogsz venni,úgy fog csúszkálni a nyomatéktól,hogy szart se fog érni! próbáltam már márkás gumikat is felrakni,de egyse bizonyított, 1-2-3 elkapar,kanyarba csúszik...! lehet hogy a slick az máshogy viselkedik,de közúton nem tudom hogy lehet-e használni vagy sem! ennyit tudtam segíteni
Csöccs.
Ez a pirellinek az egyik túragumija utángyártott változatban. Valszeg megvette a gyártószerszámot vmék taiwani v koreai gumicég.
Ha csak utcázol, arra tökéletes sztem.
Nekem csak 165 ös szlikek vannak, utcai nincs semmilyen méretben.
jött egy kis eső, hétvégére nem lesz por remélem
A telefonszámodat eltudnád küldeni az eladormz450@freemail.hu címre? Érdekelne az átalakító. Sajnos nem tudtam elkérni a számod közös ismerősünktől...
gyűlik a csapat rendesen...remélem a kicsik kategóriájában kevesen leszünk
NÉzőnek miért is lenne belépő?
Egy kérdésem lenne, keresek Debrecen és környékén eladó DRZ-t
(A hirdetéseket már átnéztem nagyábol)
Köszi a választ.
Zé! Keresd meg légyszi a telefonod, nem tudlak elérni.
Ez a pirellinek az egyik túragumija utángyártott változatban. Valszeg megvette a gyártószerszámot vmék taiwani v koreai gumicég.
Ha csak utcázol, arra tökéletes sztem.
Nekem csak 165 ös szlikek vannak, utcai nincs semmilyen méretben.
Valaki tud valamit a swallow nevű gumi márkáról? puminál lenne egy vatta új Swallow mt 381 140/60 11E ft-ért.