amúgy is azt mondta fater, hogy szerinte ne adjam el..
amúgy nem is akarom eladni igazából...ősszel, vagy tél elején kicsit rendbe rakom, felrakom..ha elviszik elviszik..ha nem-nem....jó lesz itthon szaladgálósnak..ne meg míg a másikkal nem tudok utcán menni addig is ezzel emgyek
ti sokan lesztek?
oda adja az...ha meg enm akkor elhz valami haverod..vagy elmegyünk réted azt földúton elviszlek én
Terveink szerint 2011.06.11-én szombaton megrendezésre kerül az I. GéPéSz Motoros Kupa az EURO-RING-en. Jelentkezz te is www.gepeszmotorosok.hu weboldalunkon a GéPéSz Motoros Kupa menüpont alatt! Részletesebb tájékoztatást szintén weboldalunkon találsz. Június 4-én az EURO-RING standard motoros nyílt napot tart, ahol mi is ott leszünk és tájékoztatjuk a jelenlévőket a június 11-i tervekről, lehetőségekről. Így a mostani szombat egyfajta előfutam, edzésnap lehet az egy héttel későbbi futamra. Kérlek segítsd munkánkat! Regisztrálj nálunk, hogy az EURO-RING üzemeltetése felé időben jelezni tudjuk igényünket! Az egyeztetés még nem zárult le, ezért végleges időtervet és árat sajnos még nem tudok ígérni! Üdvözlettel, GéPéSz Motorosok