Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szevasz dukis kötsög kurva!
Van a Loctite-nak direkt erre való kencéje..én aztat használom, bármit letömít. Szószerint bármit! A vízpumpa fedelemből kitört egy egy centis darab és azt pasztával helyettesítettem. Ez volt 3 hónapja kb..azóta bírja Igaz 3000 forint körül van, de megéri
Amúgy ja..minden oké..cska már szítbasz az ideg a gépem miatt..valami hardver szar és újraindul ez a szar..cska nem tudom miii Hát veled minden okos?
szevasz zsebbuzi

figyejjémááá! te milyen pasztát használsz a dekli alá, amikor rakod össze a dt-t?
mindenoké?
Császtok!
Mizu erre? meg vagyok műár őrülve..napok ra szarakodik a gépem és nem tudok netezni GABI: Ha gondolod, haveromnak van légkulcs, ha kőő ugorj át érte..azzal egyből le tudod szedni
AMIKA: Gratulálok! Jó egészséget a picinek és nektek is!
igaz és jó gép azt tanúsíthatom
drz van tervben, legalábbis vmi önindítós kell. látom viszed lefele az árát, azért nagyon aprópénzért ne add sztem
ja és kb 1 órája csaptak el bicajozás közben a városban, szerencsére én megúsztam, lábamat féltettem nagyon mikor láttam hogy csattanás lesz, de sikerült is jól ütközni-esni csak a biciklim lett totálkár, kb másfél hete vettem
Még próbáltad is
Koszonom
Koszi a grattokat, aranyosak vagytok
Pont írni akartam hogy azt nem szokták izomból megcibálni....
Ha van egy segítő és kézzel befogja kuplungkosarat simán meglehetne lazítani...
csácsá! csipás szemmel,gondoltam benézek a fórumba,akkor olvastam a problematikát! ja amúgy a légkúlcs 3mp-alatt meglazítja,meg le is tekeri! visszahúzni nem érdemes,mert menetmegszakadást okoz/hat/! én is azzal szedtem le a ktm-ről az anyát,csak az lenkerék volt! érdemes megnézni hogy milyen menetes az anya is,mert az mz-vel így szoptam párszor,hogy mindig kiment a fejemből! általában forgásiránnyal ellentétes,bár tudja a fene a japó hogy dolgozik további jó munkát!
estét!
mi újság emberek lesz hétvégén banzáj? esőt mondanak, mennék kicsit nézelődni, hát még motorozni milyen jólenne kezdek már befordulni ahogy jön az ősz, és nincs motorozás. még egy jó vétel is lenne, csak hát még nincs annyi pénz...
Mondom, légkúcs v ütvecsavarozó. A kosáron nem is nagyon kell ellentartani, egy kézzel lefogtam egy munkáskesztűbe.
én méteres csőhosszabitóval se tudtam most levenni úgy hogy nyomtuk a féket hátul, csak recsegett már a fék lehet a végén el kell vinnem gumipókhoz
Nincsen. olyat egyedileg szoktak csinálni.
Én mongyuk a mulkor a bergről simán lelazítottam légkulccsal, nem is kellett az a kosárfogó.
ez nem igaz, nem tölti fel.... egy kuplungkosár megfogó szerszámról lenne szó. amivel megfogom a kuplungkosarat mikor szerelem lefele....
hello ZÉÉ

Egy ilyen szerszámod nincs véletlenül kölcsönbe? VAgy vkinek aki debrecen közelébe lakik?
Üdv Mindenkinek!

Nem tudtok véletlenül itt Debrecenben valami jóféle műanyagost, meg homokfújó-szinterező céget/embert?
Sziasztok!

Gondoltam belinkelem, hátha van itt valakinek ilyen motorja.
Van egy pár eladó cuccom 2009-2011-es Yamaha R1 hez!

Bódis GP slip on+összekötő cső 140.000 Ft
Versenylábtartó PP 50.000 Ft
Öhlins kormányteló 50.000 Ft
PCV 50.000Ft
gyorsváltó Dyno 50.000Ft

1pár első teleszkóp (zsír új) 120.000 Ft

Ha valakit érdekel üzenjen.
Gratulálok!
Sok boldogságot a kis családnak!
azangyalááát GRATULÁCIÁM-K A KIS CSALÁDNAK . . JÓ egészséget babának,mamának,gyarapodjatok,nagyra nőjetek,stb. rákenróóóó még rendesen elérzékenyültem . . hmmmm......
Ja, már most látom a képek alapján, hogy jó szívű kisgyerek lesz! Kicsit nőni fog, felmászik az asztalra, az asztal közepére kaksizik, majd egy késsel ketté vágja, és mondja: fele Anyukáé, fele Apukáé!
Gratulálok anyuka, jó egészséget a családnak
Gratula sok boldogságot, jó egészséget!
Én is Gratulálok! Sok egészséget!