Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Há vigyetek jégvágócsákányt
annyira az már nem tetszett h. még mikor a földön fekszem akkor se lassulok lefele csak gyorsultam a hegyoldalról le csúszva
Mondta ott is Ricsi, hogy meg leszek verve extrém endurózni akartatok nem? akkomeg'?
az lett volna a szöveg: meg leszel verve jacek..
jah nekem az összes bütyök leszakadó félben... nem ez a gond...hanem az elsőn még az oldalfal is végig van repedve de nem értem mitől,hisz zsír,minta isnem régi, meg nem fos gumi..michelin starcross mh3...
de holnap pattintok előre egyet az a bizti
tán leszedted a ríz tetőt és leadtad?
egy kis aprópízt ,tetőfedőnek álltam amúgy mindent vállalok csak felelősséget nem.
Azt mit kerestél te a Makkoshotykai templonytetőn?
éntűllem bárki azt csinál , amit akar, nekem ez a kocaenydurózás aggya be, de ugy látom ,h van rá kereslet
tegyéé bütyköst a gixire, aszt gyakorojjá a herefődön
háááá nekem is muszáj lesz alkalmazkodni me ez így nem jó, hogy ti itt veretitek orrba szájba meg találkozgattok én meg nem tudok hozzászólni semmit.... idén össze kell szednem egy Diódarálót gépelés céljára.
oké akkor váltok én, az első kutnál ugyis meg kell álnni matricát venni érmihályfalván ugye?
igy jártak, de mi legalább igazi motorosok vagyunk télen nyáron, nem csak szezonális divatmotorosok
nem tudok, me messze dógozok egy kis borsodi faluba a templonytetőn, csak baglyokkal tanálkozok
me nem kamázzák, h itt a terepmotorosok befoglalták a totyikot
nem elég he, van vagy 1 liter a tankomba tudsz a héten pénzt váltani vagy váltsak?
amúgy javaslom legyen ennek a topicnak a neve "Debrecen és környéki endurósok."
csak 37lejem van, abból 26 a 2 rovinyetta, 11 marad. az elég ? 2liter adnak érte
mert alvó ügynökök
csomó debreceni és környéki aktívoskodik ezen az oldalon de ide mé nem írnak?
héé, Zéé, én ugy gondolom h. kint tankolom tele a drz-t mert most üres a tank, megoldható? van annyi lejed vagy váltsak?
ne fossá, he, nekem szakadnak lefele a bütykök, de amig van rajta min 2db addig nem fosok
nekem 1 mindegy hol poroszkálunk,csak kérdeztem
egy lightosat motorolunk némi kis erölködéssel azt annyi...gumimra vigyázni kell majd, ezt ha meglátjátok gecc őrölt vagyok hogy ilyennnel elmegyek,de leszarom,nem fogom lecserélni az új tulajnak...báár egy defekt nem fasza... mit is kéne akkor?

végülis az első az ami végig van repedve...azt még talán lecserélem.. na meglássuk mennyi időm lesz
Sajna, nekem bokorugróm nincs,(KTM nem az enyém) de vannak faxa helyek a környékünkön... És ezeket mind ismerem.