Meg az is biztos, hogy akármit tölt fel már ide az ember az pár alaknak csípi a szemét, hihetetlen hogy mindig van valami amibe belekötnek. Am nálunk is 500ft-ért csináznak egy gumicserét.
Nálam a géppel van baj. A netem fasza 8megabittel zúg mindig, viszont mikor laggol egy videó és megnézem a Teljesítménynél a CPU használatot, 100%-on gőzöl folyamatosan.
hát tanuld ki a programot!
Van pár ilyen zsír, felgyorsított vidi amikor egy egész crossmotort raknak össze. Az is nagyon tetszik, de imádom az ilyen csináld magad videók is.
jah, lehet a zenét is felkelet volna, de jobb igy, mert youtubra is feltettem, ott meg azzal a lendülettel le is szedték volna szerzői jogok megsértéséért
lehet igyis lefogják majd ha vki felismeri a zenéket
A kerékméret sokat jelent, neki könnyebb dolga volt, nekem az első kereket nagyon megfogta a magas hó.
Egyfolytában kóvályogtam, nem tudtam nyomon tartani.
Kell az extra a gumira, különben nagy szenvedés haladni.
A hóval nehezen bírt a kis kerék, de jegén nem volt gond vele.
Még nem néztem a szögeket milyen állapotúak lettek.
A bal oldali szögekből vágtam flex-el, ott csúszkált is gázra.
A jobb oldalán meg szinte lábtartóig lehetett dönteni.
Nem szoktam rángatni a gázt úgyhogy nekem nem volt gond vele, lehet másnál, nagyobb terhelésre már gond lenne ezekkel a csavarokkal.
4-5 alkalommal borultam, de hóra estem
Csináltam egy kis oválpályát a tavon, lábbal tologattam félre a havat, ott csak kevés hó maradt.
A jeget elég durván megmarta a csavaros kerék, szóval bevált a cucc.
Jó móka, de én nagyon elfáradtam a pár óra után.
Küzdöttem a hóban, toltam quadot, borultam is...
Van pár ilyen zsír, felgyorsított vidi amikor egy egész crossmotort raknak össze. Az is nagyon tetszik, de imádom az ilyen csináld magad videók is.
lehet igyis lefogják majd ha vki felismeri a zenéket
A végén látom pár kérdést megelőzően feltüntettél páradatot.
Egyfolytában kóvályogtam, nem tudtam nyomon tartani.
Kell az extra a gumira, különben nagy szenvedés haladni.
és Tomi nagy kerékkel simán boldogult hóban is?
Még nem néztem a szögeket milyen állapotúak lettek.
A bal oldali szögekből vágtam flex-el, ott csúszkált is gázra.
A jobb oldalán meg szinte lábtartóig lehetett dönteni.
Nem szoktam rángatni a gázt úgyhogy nekem nem volt gond vele, lehet másnál, nagyobb terhelésre már gond lenne ezekkel a csavarokkal.
4-5 alkalommal borultam, de hóra estem
Csináltam egy kis oválpályát a tavon, lábbal tologattam félre a havat, ott csak kevés hó maradt.
A jeget elég durván megmarta a csavaros kerék, szóval bevált a cucc.
Jó móka, de én nagyon elfáradtam a pár óra után.
Küzdöttem a hóban, toltam quadot, borultam is...