Endurósok Crossosok valaki nem akar jönni 7végén Érmihlyfalvára endurozni és crossozni ? Dijmentesen minden komoly enduró pálya és cross pálya aki akar jönni kérem szoljon.7KM-re a határtol
Helló! Az SM lánc kevés a 45 lánckerékhe orvosolom meg előre gumik kellenek fúllra utána küldhetjük majd ide írok! Egyenlőre SM-el nyomom!
Jövőhéten elnézhetünk valamerre majd egyeztetünk.
hangja nagyon jó,most már hivatalosan is lehet rá mondani hogy diótörő! ahogy észrevettem inkább nagy fordulaton szeret dolgozni,csak sajnos gyújtásszabályzás van benne és 55km/h-nál megadja magát,pont mikor jönne a jó rész :( :)
köszi hogy aggódsz értünk, nos hát idén már nem sok ilyenre lesz lehetőségünk, lassan szerelek át enduróra, október meg kimarad teljesen mert megyek ki hollandiába jövőhéten
Phoenix,csak ott ne maradjon a fog....
Ismerem ezt a 'rush'-t! A 2004-5-6 nekem is erről szólt Karesz haverommal / neki fekete GAS-GAS,később Suzuki SM/ de néha volt pár helyzet ami után otthon is lefőttem mikor átgondoltam...
Az csináltok amit akartok különben,csak semmi olyat ne amit már nem lehet visszacsinálni....
ez kókány bt 2005 :) van egy szecska gépen,amin van kipuff,annak a csonkját levágom és arra hegesztem meg! itt a hang a lényeg,teljesítményhez mérnöki számítás kellene, esztétikához pedig egy fasza awi és egy precíz kéz! Nem Berlinbe élünk vagy a nagy amcsiba :D Nagyra gondolsz Gecsa
Üdv:Laci
Jövőhéten elnézhetünk valamerre majd egyeztetünk.
hangja nagyon jó,most már hivatalosan is lehet rá mondani hogy diótörő! ahogy észrevettem inkább nagy fordulaton szeret dolgozni,csak sajnos gyújtásszabályzás van benne és 55km/h-nál megadja magát,pont mikor jönne a jó rész :( :)
Ismerem ezt a 'rush'-t!
Az csináltok amit akartok különben,csak semmi olyat ne amit már nem lehet visszacsinálni....
Sajnálom ha okos voltam!
Aki tud csatlakozzon, nem csak SM- eknek!
Sikerült megtudni valamit?