Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megy mert SUZUKI
nagyon elvolt menve a szelephézag? lehet enyémen is megejtem január végén...
Áláh... ahbár
Ez nem lep meg, a tieden minden pengevékonyra van kopva , de mégis megy.
Csak kétezer még ócsón meg is úszod a tuningot
estét!
hétvégén énis szereltem, beállítottuk a szelephézagot meg adtam a gépnek még egy kis kaját még jóhogy szétszedtük a karbit, a súbertűm ugy megvan már kopva hogy alig tartja vmi powercitybe megkérdeztem,2000 az a kis szar...
Nem probléma , mer úgy megtuningolja , hogy ömölhet bele a benya, még elég se lesz, ha ráveri a tüzet.
aztán a végén tűszelepre nem marad lovetta
Mindegy jocóka úgyis csúnyán tele van. Nemtugyátok a múlthéten ki nyerte az ötöslottót?
hááá méé netről veszed? bementél volna RMC-be megkapod 2-3000ért és nincs posta.... de te tudod
sztem jobbat nemis vehettel vna.
meg az se mind1 hol nyal vki, aszfalt vagy homokban földúton ha lehet választani én homokba szeretek
Jah, végülis nincs két egyforma esés sem.
megrendeltem..ez E csak kék szinűbe....
há nekem mikor nyaltam az mx50el még régen akkor csak eltört a kormány simán... markolat nem sérült mert azon is volt kézvédő és az tört szarrá
Ha összecsuktam a koormányt, akkor mindig markolatot is kellett vennem, mert általában nem a kormány közepe ment szarrá, v ha az is , akkor má a végének is vége vót.
de ha kormány csere van neadjisten akkor gáz leszedni enduronál pedig előfordul néha hogy hajlik a kormány
Jaja,odaragasztod és nem eszi a benzint se..
Lehet kapni hozzá vmi ragacsot is és nem forog körbe.
a DT-re..
a szinét nem tod eldönteni? tök mind1 mien a markolat csak ne csússzon meg a kesztyű rajta meg ne forogjon körbe a kormányon
mire?
bassza meg nem tom eldönteni milyen markolatot vegyek...
Nah, teccikérteni