Magamhoz tértem egy kicsit, gondoltam jelentkezem.
Nincs valakinek véletlen elfekvőben egy 999-es jobb tükre?
Amúgy már működik a vállam is.
Megpróbálok holnap 11 környékén kimenni hozzátok, ha nem esik az eső, de sajna kocsival.
Ésszel lesztek szíves menni, igen.
Üdv.
tóthpeti.
ui.
ez a seducrett gyerek mi a bánatos picsát keres itt.
Nem kell törődni minden senkiházi majom véleményével!Inkább nézd meg a képei között a badibildinget,fél órát röhögtem rajta,ezt a buta pofát! Megnézed mindjárt megbocsátasz szegénynek.
Nem te voltál akire rásóztak egy egykoron pálya RS 250-est? Amir azt mondták, hogy sohasem láttott pályát. Utána meg megragadt alattad. Pedíg megmondtam, hogy megfog ragadni. A álló hengerbe folyamatosan belesűlt a dugó.
Szia!
Miről beszélsz?
Bármilyen mocival előfordulhat valami probléma.
Egy haverom R6-osában kellett blokkot cserélni. A másik cimbim 636-os mocijával vannak gondok és nem tudják megcsinálni még mindíg. Bent van a szalonban, garanciális, kb 5000 km van benne. Ez azt jelenti, hogy szar márka? NEEEEEM! Igaz én maximum csak akkor vennék japán csodát, ha az olaszok és az angolok felhagynának a moci építéssel.
A szerelőmnek van egy ügyfele, egy 996-t nyúz. Már több mint 90ezer km van benne. Pályán, országúton is használja. A blokkhoz még nem kellett hozzányúlni.
De tudod mit? Legyen hited szerint. Ez egy szar márka, nem megbízható. Mégis sorban állnak hogy megnézzék, meghallják a hangját. A barátom Paul Smart mociját tátott szájjal nézik, és elélveznek a hangjától, ami egy japán csodára nem igazán mondható el. De akkor is Ducati tujadonos vagyok és imádom, minden kis bajával együtt. Ami szinte nincs is.
Mindenkinek szép napot.
Megvan már a zsákmány kb. 3 hét múlva lesz itt, Olaszországból érkezik, 2007-es 6000km-ert futott, garancia még egy évig érvényes, fekete tank, piros váz, gyári fejidom. 1,5Mio-ba lesz névre írva. Ez szerintem elfogadható ár, vagy? (Lsd kép)
Kösz a segítséget
Szia!
Egy jól beállított sport elektronika az dob rajta, de hogy pontosan mennyit azt nem tudom, én úgy kb. 10LE-re tippelek.
Megvan a kiszemelt préda vagy még csak nézelődől?
Üdv.
Sziasztok a segítségeteket szeretném kérni . Van egy ducati 998-as motorom , eltört a főtengelye , használt főtengelyt keresek hozzá . Vagy ha tudna valaki olyan bontót , ahol lehet ilyet találni azt nagyon megköszönném .
Előre is köszönet .
Köszi. Alapból 73 LE, mennyit dob rajt a sportdob meg a szűrő? Milyen tuningot szabad venni rá a termignonin kívül? A chip is dob rajt egy kis teljesítményt, mennyit?
Szia!
Nekem van egy 695 és maximálisa meg vagyok vele elégedve. Jó motor, jó fékek, a kanyarba szinte magától bedől, egy jó sportdobbal és nyitott légszűrővel brutál hangja van. Én csak ajánlani tudom, megbízható jó moci.
Ha kérdésed van írjál nyugodtan.
Üdv.
Hring, sikán utáni 4 kanyar előtt kicsit sok volt a gáz és hideg a gumi.
Szép moci. A hasznaltauto.hu. van egy 2007-es 695 dark, nekem az tetszik, nézd meg: http://www.hasznaltauto.hu/2135329_ducati_monster_2007
Válaszolj minél hamarabb ha lehet, tényleg kellenének a dobok! Egy képet is szeretnék de tudom hogy ennyi pénzért nem várhatok sokat(nem is várok).
Magamhoz tértem egy kicsit, gondoltam jelentkezem.
Nincs valakinek véletlen elfekvőben egy 999-es jobb tükre?
Amúgy már működik a vállam is.
Megpróbálok holnap 11 környékén kimenni hozzátok, ha nem esik az eső, de sajna kocsival.
Ésszel lesztek szíves menni, igen.
Üdv.
tóthpeti.
ui.
ez a seducrett gyerek mi a bánatos picsát keres itt.
Ritka nagy furkó vagy !
Miről beszélsz?
Bármilyen mocival előfordulhat valami probléma.
Egy haverom R6-osában kellett blokkot cserélni. A másik cimbim 636-os mocijával vannak gondok és nem tudják megcsinálni még mindíg. Bent van a szalonban, garanciális, kb 5000 km van benne. Ez azt jelenti, hogy szar márka? NEEEEEM! Igaz én maximum csak akkor vennék japán csodát, ha az olaszok és az angolok felhagynának a moci építéssel.
A szerelőmnek van egy ügyfele, egy 996-t nyúz. Már több mint 90ezer km van benne. Pályán, országúton is használja. A blokkhoz még nem kellett hozzányúlni.
De tudod mit? Legyen hited szerint. Ez egy szar márka, nem megbízható. Mégis sorban állnak hogy megnézzék, meghallják a hangját. A barátom Paul Smart mociját tátott szájjal nézik, és elélveznek a hangjától, ami egy japán csodára nem igazán mondható el.
Mindenkinek szép napot.
Egyszer még te is kerülhetsz bajba!
Akkor majd jól jön neked is a káröröm...
www.ducatitrade.hu
használtakat forgalmaz ugyan, de talán tud valami vonalat
Kösz a segítséget
Egy jól beállított sport elektronika az dob rajta, de hogy pontosan mennyit azt nem tudom, én úgy kb. 10LE-re tippelek.
Megvan a kiszemelt préda vagy még csak nézelődől?
Üdv.
Előre is köszönet .
Kösz
András
Nekem van egy 695 és maximálisa meg vagyok vele elégedve. Jó motor, jó fékek, a kanyarba szinte magától bedől, egy jó sportdobbal és nyitott légszűrővel brutál hangja van. Én csak ajánlani tudom, megbízható jó moci.
Ha kérdésed van írjál nyugodtan.
Üdv.
Gratula szép gép ! sok sok kellemes kilométert vele !