, hogy árba beleférjen, ne legyen sokkal drágább a konkurenciánál. A 4 dugatyús Arany Brembo féknyergek helyett rátett egy uszóágyazásu 2 dugatyús nyerget, ami nem olyan pontos fékhatást eredményezett. A teleszkópok is puhábak lettek és nem állíthatók.
.
).
.
! Nagyon tetszik a külseje, piros-fehér fényezés, annyi karbon kiegészítő, hogy fel se tudom sorolni...De nem voltam elégedett az első fékkel és a futóművel
Az a baj, hogy a fék igazából alig fogott, legalábbis ahhoz képest, amit vártam az Aprilia Dorsoduro után, az első futóműnél meg olyasmit tapasztaltam, mintha már enyhe kanyarodáskor is be akarna fordulni magától a villa. Próbáltam vele szlalomozgatni, de nem tudtam, mert ide-oda nyeklett a kezeben az eleje
.
). Nyilván nem ugyanaz a kategória a 2(3) gép, de számomra a legfontosabb, hogy V2-es gépem legyen elfogadható áron és teljesítménnyel.
Eredetileg pedig nem volt képben a 800-as monster, csak a baj az, hogy hitelre menne a dolog és a 900-asokra nemigen akarnak elég hosszú futamidőt adni
, az 1000-esek meg többe kerülnek, mint amit most megengedhetek magamnak
.
. Az az igazság, hogy hozzám legközelebb Debrecenben van Duki szalon, a miskolcit mostanában zárták be, ami nem is baj, mert borzasztó volt az egész
! A lényeg, hogy bármi van, nagggyon messze kell menni a szervízbe, mert senki nem ért a környéken a Dukikhoz, sőt, alig akad pár szerelő, akire nyugodt szívvel akár egy japó sornégyet bíznék...
Ez van, sajnos...
Köszönöm a sok jó tanácsot és építő jellegű javaslatot a kérdésemre.
Mindig úgy gondoltam, hogy a Ducatisok olyanok mint az Alfások.
Összetartanak segítik egymást. Vagy mégse?
Na sziasztok