Lenne hozzátok egy kérdésem kicsit aggaszt a dolog tegnap este kipróbáltam a gépet és 140-160 környékén először gyengén majd egyre erősebben elkezd szitálni majd csapkodni a kormány de anyira hogy alig bírtam megfogni.Aztán újra megpróbáltam másik szakaszán az útnak ott nem jelentkezett aztán megint előjött,na meg a para is.Az út minősége jó volt tiszta száraz egyenletes aszfalt mármint a magyar viszonyokhoz képest
Keréknyomást,egyenesfutást,ellenőriztettem nem volt gond vele valakinek van valami ötlete vagy ez monster betegség és együtt kell élnem vele ja amiről szó van az egy M900 -as Monster.Ja és ami a lényeg tegnap óta sétálgatok egyik univerzumból a másikba a boldogságtól nem tudom melyik dimenzióban vagyok,sokan próbáltak lebeszélni a Ducatiról persze még egyik sem ült rajta fogalmuk sincs milyen érzés ez ,próbáld csak elmagyarázni egy szűz fiúnak milyen a p....ci belűről hát szépöcsém azt érezni kell.Ilyen a Ducati is amíg ki nem próbálod csak hiszed hogy létezik valami más fajta motoros élmény is,én most megtapasztaltam és azt hiszem rabul ejtett egy életre
Szoval még több Ducatit a magyar népnek.
Igen, nekem is nyűglődik első próbálkozásra a gép. Nagy ritkán nem indul másodikra, ha több napot állt, de harmadikra már mindig. Mintha nem lenne benne automata szívató:).
Én úgy tudom, hogy a súlycsökkentés miatt kicsi az aksi meg az önindító. Ezért csinálja ezt.