és meggyőző képeségem
és míóta meg van a szörny másról sem beszélek nap mint nap így már nem hogy megszokta de meg is szerette
az meg tényleg szomorú ha arról értesülünk ha az egyik motoros társunk nem ér haza de erre mindíg azt szoktam mondani,hogy nem a fegyver a gyilkos hanem az aki meghúzza az elsütőbillentyűt.persze vannak kivételek mikor tényleg vétlenül szenvedsz el balesetet de az ellen semmit sem tehetsz.egyépként egy férfi embernek kell,hogy legyen valami szenvedélye ki iszik.ki csajozik és vagyunk mi áldott jó emberek motorosok
Elég látni és hallani egy ilyen talján ördögöt! Mondjuk most kiugranéka mókából,de ettől függetlenül király gépek.
nem járt véletlenül valaki közületek gyöngyösön vasárnap? három motort láttam egy csoportba de csak a ducatit figyeltem, a másik egy sv-volt aszem a harmadikat nemtom du-án kettő körül gurultak, a mátrai útról kanyarodtak pest felé, no nem azé csak majd ki ugrottam a kocsiból,hogy keblemre öleljem márkatestvérem no meg hogy megcsodáljam a fényezését a mocinak ugyan is tavaszal tervezem én is a megujjulást.szoval nem sokon múlt hogy ki nem ugrottam miközben az aszony meg püfölte a fejem ,hogy azonnal érjem őket utól, őt is megfertőztem ducati vírussal
össze kéne jönni néhány pohárkára,hogy aztán könnyes szemmel dicsőitsük pompás,művészien kivitelezett gépcsodáinkat
no meg kis országunk egykori nagyságát
a meghívás természetesen mindenkire érvényes akinek van kedve csatlakozni
Szeretni szereti, de Ő olyan , hogy ha valami nem érdekli akkor nem játsza meg, akkor nem érdekli.
Hát az meg ahogy lett a moci az külön szám volt.
Skacok van öt tárcsás nagyon száraz mobil kuplungom a téli időszakra. 900 kemény konvertibilis Ft volt.
Astrx meg a néhányan szerintem tudják miről van szó.
Ha emlékeztek még arra az ominózus videóra.