Van,hogy elég az alapjárat emelése,több kakaó.Rá kell tenni a computert,a desmodokinak van.
. A motyód is visszük meg van egy tuti meglepink is csak hogy ne érezd magad elhanyagolva .
. Én is szoktam a haverokat aprítani mert ugye két henger két kipuff . Szóval csak annyit h DUCATI forever .
.
vészesen közeledik a hétvége,remélem semmi sem jön közbe és jöttök.Már alig várom,hogy értelmes emberrel beszélhessek
a haveroknak japán motorjaik vannak és semmibe sem nézik az én gyönyörű olasz remekbe szabott gépcsodámat.Azért engem sem kell félteni kapnak tőlem rendesen
Azt a kis malőrt meg már el is felejtettem
Nem bánom sőtt örülök ,hogy így alakult a dolog.Azért azt a 916-os lengővillát és a karbon kidörrentőket sajnálom
van alattam, de hosszabb rövidebb leállás után indítási problémáim lettek
Amikor hidegebb lett, még sűrűbben jelentkezett a probléma. Vettem új akkumulátort, nem lett jobb Banner yt12b-bs. Van tippetek, mit lehetne tenni, hogy esetlegesen egy túrára ne akkutöltővel, illetve ideggel menjen az ember, hogy valahol ott marad? Tetézve ezt a kellemetlenséget, olajcsere után az olajhűtőből visszavezető cső a roppantógyűrűnél el kezdett folyni
kellene vennem egyet. Lenne javaslatotok, hol lehetne beszerezni alkatrészt elfogadható áron?
szeretnélek megnyugtatni a kudarcom egyedül az én saram
sajnos félre értettük egymást a sráccal,én a kitűnő szó láttán valami egész másra aszociáltam.De ez kizárolag az én hibám túl sokat vártam egy kitűmnő állapotú mocitól
De már nem bánkódom tanultam belőle,ezután gyűjtögető életmódot élek és szép lassan átalakítom a saját, hátha nem is kitűnő de átlagos, normál állapotú kedvencemet
Ezt a tünetet testhiba is okozhatja, nézd meg a testkábeleket, hogy érintkeznek-e rendesen.