hátha nyerek a lottón még mellé és akkor lesz MK III
(már nem mintha lenne pénzem rá most..
)
(bár 70-200-ból el tudnám viselni a 2,8-asat is...
)
Mondjuk mióta a 24-70-est megvettem azóta alíg van fent más a gépen.
Nagyon szépen rajzol, és emellett azért a 2,8-as blende sem elhanyagolható.. Állvány és gömbfej nálam is manfrotto.
amit még nagyon szeretek, az a nagylátó' érdekes perspektívája.. (11-16) egy távkioldó hiányát.. viszont érzem.. nekem csak vakuhoz van..
de ettől lesz élmény is az egész..
még nálam is csak hobbi, de ezt még nem döntöttem el, hogy a) vagyok-e olyan tehetséges, hogy munka is legyen, b) akarom-e hogy munka is legyen..
(bocs ha csapongok, de közben dolgozk... )
Pedig nagyon elégedett tudok lenni egy - szerintem - jól sikerült képpel, meg amikor ehhez hasonló képes útibeszámolókat hozok össze:
A lightroom-ot leszámítva az összes itthon megjelent könyve megvan.. (de az asszem' nem is jelent meg itthon..) Néhány workshop-on is túl vagyok már. Most azon agyalok, hogy hogyan tovább. Egy 5let lenne az oktatás.. Nagy kérdés az idő, mert abból sajnos (vagy hál' Istennek... mert ugye van munka..) nagyon kevés van
hétvégen csak cipeltem magammal a cuccot.. de 1 nem sok.. de annyit sem exponáltam...
és igen, látszik a tudatos szerkesztés, ahogy az is, hogy nem a szokásos 57865 ember által elkészített képet akartad elkészíteni..
ami sikerült is
a lényeg az marad, hogy remek képet készítettél!
nagyon ötletes,jó meglátás!
grat!
ha lezártuk a hetet,felteszek még egyet én is a témában!