az "ide" jelen esetben azt jelenti, hogy ebbe a "Fotózás - tippek, trükkök, jótanácsok" 'topic'-ba nem nagyon tolsz fel képeket.. a "pályázatra" pedig max az ablakból készült képeket..
Vááááááááááágod?
) lelkes amatőrök vagyunk.. egy picit jobb anyagi helyzetben vagy csak jobban kuporgattunk.. (meg talán van pár év előnyünk..) a lényeg : vegyétek már végre a fáradságot, és olvassátok el Scott Kelby könyveit.. NAGYON SOKAT SEGÍT viszonylag kis anagyi befektetés ellenében... olyan alap dolgokra világít rá, amitől sokkal jobbak lesznek a képeitek! Géptől függetlenül.. Én is ezt tettem.. fotós nem lettem, de talán vannak értékelhető képeim.. (igen Zema.. a villamosos.. tudom.. a flickr-en..
) és talán elindultam egy úton... persze csak akkor kell elolvasni, ha érdekel benneteket a fotózás... ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉRTITEEEEEEEEEEK?
ja, és a link : Ágens pályázat érdemes megnézni.. nagyon jó fotók.. tanulni lehet belőlük.. ja, és hab a tortán, van egy díjnyertes motoros kép is köztük..
Ők 1km-ről csak a lézerrel tudnak bemérni (meg valami videokamera van rákötve, hogy rögzítse a bemérés tényét). A felvételek sosem 1km-ről készülnek, hiszen a rendszámodat látnia/rögzítenie kell a feljelentéshez. Az meg 1km-ről matematikailag sem lehetséges, ugyanis olyan lapos szögben kéne fotózni, hogy az előtted haladó néhány autótól nemhogy a rendszámod, de szinte még az autód sem látszik, csak a lámpája.
KÉSZ