Az már megint más dolog, ha be tudsz kapcsolódni a beszélgetésekbe, beilleszkedsz a társaságba..ehhez idő kell
Mondjuk ha te pl. nem éjszaka rakod fel a képeket akkor lehet többen látják egyből, és véleményezik vagy mondanak róla/vele kapcsolatban valamit
DE olyan is van, hogy nem nagyon mondani senki semmit...nem egyszer volt úgy, hogy képet töltöttem fel és semmi vélemény róla...én pofátlan vagyok, így rákérdezek..de ha nem kérdeznék akkor nem lenne véleményezve, mert egyszerűen nem ragadott meg senkiben semmit
Nekem az IFA tetszik, mert különleges, ritka látvány...de én pl. nem tartottam fontosnak, hogy ezt leírjam.
Na igen..jó kis hely ez a debrecen...csak sok mindent szarul csinál Kósa bá'
de a sörkert jó hely...van egy elkerített trambulin....bemásztunk félrészegen...osztálytársamnak két ujját törtem el véletlen
ő legalább ért hozzá..
..mindezt úgy, hogy közben megy a nagy észosztás, meg a "kreativitás-duma".. csak egy tükröt akartam tartani, azt hiszem, túl jól sikerült
)
nincs itt semmi keménység.. volt egy 5letem, meg egy véleményem.. amivel természetesen én egyetértek, hiszen az enyém..
a cél annyi volt, hogy jóóó sokan töltsenek fel képet.. de úgy tűnik nem jó az út..
motorozashoz? helly hansent, ojant.