Na felkerült a cseszneki szösszenet... Lehet észt osztani, okítani, elismerni, fikázni, eldönteni; "átjön-e a sebesség" . A személyeskedés mellőzését kérném . és tessék
Ja... Már tele a tököm vele, majd holnap reggel még megpróbálok javítani a helyzetem aztán feltöltöm...
Az eredményt látva nehéz elhinni, hogy full HD kamerával rögzítettük .
Yamo te meg kerüjjé' elő oszt gyere Csesznekűnyi holnap !
egyik hawerom motor vásárlásán töri a fejét, 400 zxr-en vagy 250 es zxr-en, ugye simonak 400 asa van az nem rosz kis gép, de a 250-esről esetleg tud valaki valamit? érdemes venni? vagy esetleg valami indot hogy az ilyen 250-es sor4-eknek milyen a túra tempója meg a végsebessége?
Itt az idő, jelentkezz és gyere!
Immár ötödik alkalommal várunk minden kihívást és jó bulit kedvelő motorozni vágyót rendes éves kalandtúránkra, ezúttal a nyugati határvidékre. A rajt Fertődön.
Kényelmesen teljesíthető, kb 400km-es útvonal, bőséges feladatok és egy újabb érdekes itiner vár rátok.
A csapatok összeállítása: 2 motor, 2, 3, vagy 4 fő.
Szabad szálláshelyek, további infók és jelentkezési lap a www.mersz.hu oldalon!
Ha vállalod a kihívást, Mersz!
A héten 110% ot teljesítettem,így nem kellett bemennem szombaton. A héten elköszörültem 178 db korongot. Rákészültem hogy holnap megyek egy jót,de kibaszott velem az a labanc kurva!
Köszi, hogy felhívtad rá a figyelmemet . Tény hogy gyönyörű helyeken jártatok, bár számomra akkor van értelme a kanyaroknak, ha "sebesség vagy stílus" is társul hozzájuk és igen, erre tökéletes Csesznek is . Nyugdíjas nézelődéshez még fiatalnak érzem magam .
Hogyne lenne jó! Esett az eső,nincs por,nincs sár,fasza lenne minden,ha megtudnám csinálni ezt a szart. Majd még reggel megpróbálok valamit csinálni vele. Este már nem volt idegzetem hozzá!
és tessék
Az eredményt látva nehéz elhinni, hogy full HD kamerával rögzítettük
Yamo te meg kerüjjé' elő oszt gyere Csesznekűnyi holnap !
Immár ötödik alkalommal várunk minden kihívást és jó bulit kedvelő motorozni vágyót rendes éves kalandtúránkra, ezúttal a nyugati határvidékre. A rajt Fertődön.
Kényelmesen teljesíthető, kb 400km-es útvonal, bőséges feladatok és egy újabb érdekes itiner vár rátok.
A csapatok összeállítása: 2 motor, 2, 3, vagy 4 fő.
Szabad szálláshelyek, további infók és jelentkezési lap a www.mersz.hu oldalon!
Ha vállalod a kihívást, Mersz!
Holnap vki Csesznekre?