és hogy bizonyítja h te voltál?nem vagy rajta a képen.nincs mit megfogni.az h a motoros elmegy a mérőkocsi mellett és folyamatosan videózzák az oké.viszont ha már ő is azt csinálja h félreáll megvárja míg pár autó elmegy akkor megint lőttek neki.bizonyítsák be h te voltál az.ha nem folyamatos a felvétel akkor szívták...szerintem.így mondhatod azt h melletted ment egy másik autó és ő ment olyan gyorsan ...vagy lehet h én vagyok a hülye de szerintem
a "bronzosok" (aki tudja miből idéztem...szaloncukor )?szerintem nem hatol át.de még ha át is hatolna a rendszámot amúgy sem látják .te meg kiértél mán csórófalvára ?
hagyjátok már szegény gyereket,nektek is volt simsonotok
és abban igaza van hogy használja,meg jól is teszi.
egyébként mi a helyzet itt?mostanság minden írói véna eltávozott és nincsenek összefoglalók
más kérdés,ami döntően befolyásolhatja a napomat:egy hídon(ipar úti,fehérvári) be tudnak mérni a 'kecskék'(ma hallottam a rádióban ) ha ők a híd túlsó lábánál vannak én meg fel sem mentem még rá?azaz a betonon áthatolnak a sugaraikkal?
szerintem nem,más szerint igen és nem mindegy...
OBI/DH van Kenobi
54 alatt semmiképpen sem!
kivagyok tőle....
vagy ilyen nincs?
Nem én vagyok, aki anyuci szoknyájához simulva zokog, ha beszólnak neki
és abban igaza van hogy használja,meg jól is teszi.
egyébként mi a helyzet itt?mostanság minden írói véna eltávozott és nincsenek összefoglalók
más kérdés,ami döntően befolyásolhatja a napomat:egy hídon(ipar úti,fehérvári) be tudnak mérni a 'kecskék'(ma hallottam a rádióban
szerintem nem,más szerint igen és nem mindegy...