rábasz 80-as hengert a gyári kipura meg karbira jobb esetben lecseréli a karbit pl 16-ról 21-es re had szívja!A kérdésedre válaszolva nincs hengerem ha van is sima gyári méretezésűek szoktak lenni.
Mi a picsának rizsázok itt neked?
Ha az oldaladon lévő képekhez több közöd is van azon kívül ,hogy lefotóztad őket és esetleg kifizetted vagy max elvitted ,hogy csinálják meg akkor lényegében mindent tudsz!
A gyártás ill. az átalakítás komoly dolog.Már csak azért sem tudok ilyenben segíteni 1 ezzel kapcsolatos ismereteim már kicsit fakultak 2 nem vagyok mérnök és 3 ami a legfontosabb nincsenek a számítások elvégzéséhez megfelelő mérő műszereim.A lényegeket meg biztos tudod, : minél rövidebb és gyorsabb keverék áramlás és a megfelelően méretezett rezonátor.Azért is nehéz a dolog mert kell a kompresszió erőssége a forgattyús ház mérete szívási és sűrítési arány a felömlők mérete és mennyisége ugyan így a leömlőé a lökethossz a ccm a főtengely kiegyensúlyozása a sonkák légkeverősek-e vagy nem menyire simák a felületek 1 vagy 2 gyűrűs a dugó stb. ezek a blokk-henger kész jöhet ezek arányában a megfelelő kipuff és persze a megfelelően méretezett karbi ja és persze a "tökéletes gyújtás",de minden konstrukciónak megvannak a határai amit ha összeszarod magad sem fogsz tudni átlépni pl. egy akármennyire átalakított Simson blokk (50-80 -as kategória) 180-at életben nem fog menni vagy még pl.: a dugattyú motoros repülők (akármilyen motort raksz bele) a 860Km/h határt az életben nem fogja átlépni mert a légcsavarnak (tökmindegy hánytollú) fizikai határai vannak!A kérdésedre válaszolva én nem nagyon tudok ilyen emberről Győrben és környékén aki ilyen komolyan foglalkozik ezekkel (pedig pár embert ismerek) ha az adatok megvannak vagy az elképzelések akkor legyártatni letudom ,de olyan aki A-Z ig az egészet levezényli nem.Kellemes farigcsálást. Völgyesi Gergely
.ért ahhoz amit csinál.írj neki e-mailt esetleg arról amit tudni akarsz
régen volt már de hát egy simsontól az is nagyon szép, ja hogy azóta már sok ilyen csoda géped volt?
de ahogy nézegettem a képeid ez már kicsit komolyabbá vált
Már a lábtartóid is megvannak már csak a féktárcsádat várom lázasan!
Remélem karácsonyra meglesz!
Megy a VV4 és nem tom végigolvasni. Meg faszom olvassa végig!