..már így születtem
...a lelkem örökké fiatal marad csak a testem öregszik...
...priviben azért elküldhetnéd nekem
..
tyűű egy költö veszett el benned..nem gondolod komolyan h kirakom ide a meztelen képeim?
...vmi merészebb fotód ninsc véletlenül?
..nem látom azt a képet sehol
...pedig igen megnézném azt a szép zöld kawádat rásimulva a testedre
..ott azt írtam, hogy a kawa zöld szép és nem kell összekeverni a motorozást a dugással
...még motoron dugni sem kényelmes
...
..így nem érné meg a fáradságot az tuti...
..tud vki gyártót ilyenre?..egy szombathelyi srác ígérte már 3-4 hete(sinkohornet), hogy ők csinálnak ilyet 8k-ért , de nem válaszol azóta sem
..vmi lehetett vele
..tudom motostylingnál van puig 25k-ért de nem szép és drága..mintha ermaxnál is lenne....de kicsit azért sokalok 25-30k.t kiadni egy 5 perces munkáért + 500 huf os lemezért....utánna úgyis még dekoztatnom kell...
?
! olvastam mit irtál ide http://www.sportmotor.hu/motor...
..csak ne "sufnizzunk"...
...még jó , hogy különbözőek vagyunk mi emberek ...szép lenne mindenkinek a kawa
kellene vagy "csak" a szőke nő
....hogy melyik a jobb vagy miért jobb vagy kinek miért jobb vmi az már véleményt formáló tényező, de ezt te is nagyon jól tudod...megértem véleményedet és elfogadom a gyári-fejlesztő-jólkipróbált-soxorbevált stb. dobokkal kapcsolatban
...én "csak" némi alternatívát próbáltam belecsempészni egy nekünk nagyon jól bevált dobbal kapcsolatban...
....nem is tudtam, hogy ti vipert is forgalmaztok..igaz nekem haver vette a gyártó sráctól személyesen mert kint szlovákiában jól ismerik egymást..tuti nagyon jó áron kaptuk meg tőle...
...és minőségileg kifogástalan már sok éve...
....hangja? sztem nem hangos pld a raptorhoz-bodishoz képest, ha össze kellene hasonlítanom akkor egy furulya nélküli akrához hasonlítanám erősségben, de némieg mélyeb tónussal + Kand N légszűrővel beszabályozva....
..a motor erősségén nem dob semmit, ez csak a hang+design miatt kellett nekem...
..nem bírtam elnézni a gyári ronda hornet dobot + hangját...
...biztos kell lennie különbségnek a vasak között, de én ehez nem értek
..ha tippelnem kellene akkor azt mondanám, hogy ez a beszabályzáson múlhat nem a dobon..
..
Nem akarom bemásolni a linket mert mindig kitiltanak ha ezt teszem.
Ne haragudjatok a baromságért. Csak hátha valakit érdekel!
Sziasztok!