.azt h mennyit ment azt meg ő tudja megmondani
.kezdem azt hinni h nem is baleset volt hanem szimplán agyonvertetek
.de engem nem is érdekel hogyan történt.és sztem engem kellene h legjobban érdekeljen mi is volt,hogy is volt.uh erről a témáról már akadjunk le és ne is reklámozzuk másoknak h a hülyegyerek 1 hónapot nyaralt az Adrián
.Pumu úgy is azt veszi meg ami neki tetszik.ha okos (márpedig biztos az
) akkor csak meghallgatja a tanácsokat és utána saját maga dönt alaposan végiggondolva az egészet.a kakucsos csávóhoz meg ha úgy mész oda h te egy szar vagy h csak 44-et mész és sokkal jobb vagyok nálad akkor valószínű ő is elhajt a picsába
.és lehet használtan már 20.000-től venni
ő szereti a gömbölyded formákat
.bazzeg már belém is belém kötsz?nekem inkább nagyképűnek tűnsz.igen ő is ír baromságokat,én is írok baromságokat,mint ahogy mindenki más is ír baromságokat."kire hallgattál" na ha ezt ennyire jól tudod akkor mondd már meg nekem h kire hallgattam?erre most kurván kíváncsi vagyok
és igen felbaszom rajta az agyam mert ne ajánlgasson itt kezdőnek 1000ccm-et mert az az occsó, meg lehet nézni veled is mi történt és kire hallgattál ha már meg történt a baj akkor meg köszönd magadnak.... ez nem így működik a balesetről meg nem tudom mit adott neked elő, de mindenbe voltunk csak pánikba nem én már csak azért sem mert akkor láttalak életembe másodjára, a sisak levételt a gerinc ellenörzést stabil oldalfekvésbe tétel elött, is én javasoltam, de igen biztos jajjgattam
pont olyan vagyok
...különben is azon ne vesszetek össze h akkor mi történt.azon hadd én vesszek össze
csak épp nem illik az előzményekhez
nem fogok mindent még egyszer leírni örülök hogy befejezted (remélem nem csinálsz segget a szádból) akkor legalább nem szólsz vissza ha beszólok, és asszem a beszólogatást sem én kezdtem hanem őőő TE! most miért csak 600 lesz neki? kicsi az ne viccelj aszonyal megy ám meg hegyre fel, pakokkal hogy előzi meg úgy 160-al az m5 bmw-t?
de tévedés ne essék,olvasd vissza,nem a MŰSZAKI ISMERETEIT vonom kétségbe!
Ennek tanult,jóhogy ért hozzá.
közel sem erről van szó.