!
, biztos ki mennek a többiek is.
Ott egyest bök, aztán motor kirepül. Ohh mondom király. vissza a kiinduló pontra. Aztán a Zoli vitte át a gépet. Gyakorlatilag az első 1, 5 évemaz endurózásban az volt hogy a súlyomnat tudjam kezelni. Nagyon talaj függő nélam hogy bírok haladni. Van amikor 2-3 ba pöttyögök mert nem fosok csak pici para van, múlkor 60 a stemponál felvettem kerékre aztán előzetmn ki a Zolit, volt ilyenis. nyáron a Baracsaki family vel edzettünk, akkor még Ktm -je volt, ő is 15perc +2 kör phalamán 1-2 kört nyomott rám. Versenyző a versenyzőre is tol 1 et ha ugy van.
A Bakonyba meg lehet tanulni sárba menni,csak erőltetni kell. Likócsra meg azért szoktam kimenni,mert a fák között lehet gyakorolni a szük helyeket,meg a rumplikat.
Az aznap nem aludtam.A vicc az az hogy erdőben lassú vagyok, nyomvájúban meg nagy sárban. legalábbis szerintem, nem tudok nyélen menni. Pályán meg Gyirmóti bányában ilyen csiki -csukiba el vagyok elég jól.
akkor neked is megirom öccseeee vagy gépre rakod nekem az is jo vagy fasz tudja.... mi van....nem tom odaadjam és akkor átmásolod te nekem 100...
Csőrmester, nem neked való képek: