"...Két perc alatt bent van az ágyban. Bárki megkaphatja szépen sorban, nehogy lemaradj, siess gyorsan!...Hátulról ha lehajol - ha lehajol, esze semmi, dugd meg jól - dugjad meg jól."
a Junkiest ismerem a Roc&Roll albumtól (amin még a Fiestás csávó énekelt) az SX7 albumig majdnem az összes számot.de 6-7 éve már nem nagyon hallgatom így az új albumokról se tudok semmit
hát nem valószinü mer asse tudom hogy mit nyomatnak
én inkább eddára mennék de arra biztos drága lessz a beugró
de lesznek még valami kissebb zenekarok ami ingyér lessz
pont Junkies .
"Minden nőnél van jobb nő, minden bajnok legyőzhető, minden hiány pótolható..." és mennyire igaz.bár már elég régóta nem hallgatom őket.megyöl rá?
persze.csak el kellett vinni olajcserére.most a 10-30assal jobb.a gipszet már a kórházban leszedtem róla .azért fekvőt még nem nyomok vele.de gépelni tudok
én nem kaptam meg a képet a kezemről .pedig érdekelt volna milyen az a "kéztőcsont szilánkos törése" .csak összeforrva láttam a röntgent...mer mikor törötten csinálták akkor is aludtam
a
k
k
o
r
p
u
s
z
t
í
t
u
n
k
megint
"...Két perc alatt bent van az ágyban. Bárki megkaphatja szépen sorban, nehogy lemaradj, siess gyorsan!...Hátulról ha lehajol - ha lehajol, esze semmi, dugd meg jól - dugjad meg jól."
én inkább eddára mennék de arra biztos drága lessz a beugró
de lesznek még valami kissebb zenekarok ami ingyér lessz
"Minden nőnél van jobb nő, minden bajnok legyőzhető, minden hiány pótolható..."
március 12.-én meg edda