utolsó alkalom volt, mikor örömmotorozás céljából arra mentem , legközelebb csak ha nagyon muszáj. Nem mintha már nem jártam volna arra többször, de azóta mintha még szarabb lenne az út
főleg celldömölk-pápa között, ezen még szerintem az orosz páncélos hadosztályok is végigvonultak a 2.-ik vh-ban azóta nem sok kátrányt látott az út
mintha sinen menne helyenként az ember szanaszét tekeri a motor seggét a sok barázda, kellmes volt előzni
Na meg érdekes volt az az újfajta 600-as fazer is aki kemény 80-90 -es tempó között ingadozva ment előttem
2 percig meg se mertem előzni a körforgalom után, mondom ugyis tépni fog, csak biztos nem akarja egyből meghúzni neki, nehogy már azt higyje a 400-as veteránommal akarok májerkedni vele szembe, hogy megelőzőm, de aztán rájöttem, hogy ennek esze ágában sincs megcsavarni a gázkart úgyhogy otthagytam, hát ilyet se láttam még, minek csupaszított sportmotor annak aki 125-ös robogótempóba közlekedik
lehet csak sok volt a pénze valamire el kelett költeni vagy nemtom
de én ?
bár holnap megpróbálok beszélni azzal aki nekem esélyes aztán majd jelentkezem hogy kell-e vagy sem
?
,kalevnak van 1 babettája nem
?vagy vedd meg addig az Apriliámat
mikor dh diétán volt?
@Szulejmánszelenke
@ Többi Tróger (már akit érint) úgy néz ki ismét lesz lehetőség a bolti árnál alacsonyabb áron Arlen Ness és Berik bőrruhát vásárolni
Üdv Mindenkinek!
Örök nyarat, ingyen benzint!