Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nemsokára győrújbarát is jön
Győrújbarát

szép estét mindenkinek
ezen semmi nem lesz ujrafényezve,mert akkor az már nem gyári,és értékvesztéssel jár!szerintem cserés lesz rajt minden.bár gondolom a biztositó ezt majd nem igy gondolja...
akkor asszem elmegyek hivatásos szemtanunak .komolyan úgy láttam mintha meg lett volna már .oldalidommal mi lesz?keresel hozzá festéket aztán kicsit rájavítasz?
gixxer k 3
A jobb oldali tükör hiányzik,kawasakiéknál 2 hét mig megjön a cucc,és még a biztositós se látta.Szerintem a győrujbaráti találkozóig biztos nem lesz kész...
nagyon szépen köszönöm neked janikám!
gybarát?
amint látod .tesóéknál benyomtam 2adagos KV-t .aztán hazajöttem elmosogattam meg beraktam a mosást
ja a képekből láttam .de most már új tükör volt fent nem ?erre értettem a dolgot.legalább elismerte a csaj h hülye picsa volt .sógorom mesélte interspar-nál állt be a csaj Berlingoval v mivel aztán közbe végighúzta az Audi hátsóajtót meg sárvédőt.kiszállt nézegette legyintett 1et aztán elment
Én erröl nem is tudtam...
Különben is szerpentinezni jobb hátizsák nélkül!
haza fele nem aludtál el motoron?
Ment!
ja hogy ezt ilyen nagyon trükkösen kell .először nagyított nézetben és utána kép megjelenítése .inkább reménykedek h elküldöd
Jövő héten viszem szervizbe,a többi a biztositó,meg a szerviz dolga...
Az a baj,nem csak a tükörnek lett baja...
Igy van ez,mikor a nők sminkelésre használják a tükröket!
Egy nőnek se szabadna jogositványt adni!
azt hittem legalább cseszneken veszélyzeteted az életét,induláskor még azt mondta nekünk
Nem télleg nem! De, amikor behozza képet nagyban--Jobb klikk--Kép megjelenítése és voila, már meg is van! De azért elküldöm!
nekem meg se köszönöd,hogy cipeltem a seggedet?
Na győrujbarátra nem viszlek,az biztos...
most már inkább a csiszolás miatt néz ki ilyen bután .amint lesz lóvém festékre meg ilyenekre és lesz ideje gedeonnak akkor festjük is.talán április közepe.viszont neked új tükör ?elég hamar összeeszkábáltad
dh vazze,tényleg jól sikerült leamortizálni a vasadat...
mikor kap uj festést?
Sziasztok!igen király volt ez a felvonulás köszi a nektek Dani,Balu,Mocilaci! és persze a sünöknek is

most értünk haza mi a Tatai-tónál voltunk nagyon klassz nap volt több ilyet!
ja itt van ilyen opció is .de gondolom nem 1024*768-ban fényképeztél.vagy igen ?na mind1.megköszönném ha elküldenéd a P1090775től-P1090778ig ami van pár kép .dhfear@hotmail.com-ra
Szép jó estét mindenkinek!

Nah ez a vonulás nagyon komoly volt! Amikor a felvezető autó a Szent István út végén lévő hídon ment Marcal-város irányába, a sor vége akkor jött le az InterSpar melletti hídról... 400 felett volt a létszám...

Frissítettem a BikerBunny-s weboldalt, ott is megtaláljátok az eMail címet, ahova várjuk a képeket. Aztán feltesszük őket egy helyre ahol mindenki hozzáférhet az összes fotóhoz, úgy mint anno mikuláskor.

Képeket ide: bikerbunny2010@gmail.com

Köszi mindenkinek aki eljött, hatalmas buli volt!