szóval holnap délután gedeonnak segítek.ha nem öl meg és ás el akkor tudok sztem menni .de jó lenne tudni h hova ...meg azért a faszomat má .már nem csak kicsi hanem ka is
Jövő szombaton június 5.-én GYŐRZÁMOLYON gyermeknapi parádé motorosokkal, gyermekmotoroztatás, családi programok, valamilyen pöri, meg ilyenek.
Minnél többen kéne menni, találkozás a galántai úti MOL kúton 12:15-12:30 között. jövő szombaton.
Utána aki akar könnyed gurulás Lipót felé.
Már páran biztosan lesznek, nekem is egy jó ismerősöm szólt, hogy menjünk!
Kérlek igazolja vissza, aki tud jönni, a létszám miatt.
Mocilaci, ha tudsz, segíthetnél a szervezésben, te jó vagy abban!
Megkérdeztem az Évit, NINCS belépő, olyan mint egy falunap, csak ugye sok-sok gyerkőccel.
Aki igazán tökös, vannak jelmezek, fel is veheti, a kis lurkók örülnének neki.
Jövő szombaton június 5.-én GYŐRZÁMOLYON gyermeknapi parádé motorosokkal, gyermekmotoroztatás, családi programok, birkapöri, meg ilyenek.
Minnél többen kéne menni, találkozás a galántai úti MOL kúton 12:15-21:30 között. jövő szombaton.
Itt vagyok.
Bogyó
Dzsimmi
Kicsibálintka ?
Kalev ?
Sancsó ?
Csá, majd később.
szóval holnap délután gedeonnak segítek.ha nem öl meg és ás el akkor tudok sztem menni
Jelezzen vissza aki tudna jönni.
Kalev, Csoki, Marcsi, Sanyi, Santsó, Rockerina, Dettyke, Foregon, Kicsibálintka, meg a többiek.
Eddig 3-an vagyunk, Jimmy, kacsa, meg én.
F E L H Í V Á S ! ! !
Jövő szombaton június 5.-én GYŐRZÁMOLYON gyermeknapi parádé motorosokkal, gyermekmotoroztatás, családi programok, valamilyen pöri, meg ilyenek.
Minnél többen kéne menni, találkozás a galántai úti MOL kúton 12:15-12:30 között. jövő szombaton.
Megkérdeztem az Évit, NINCS belépő, olyan mint egy falunap, csak ugye sok-sok gyerkőccel.
Aki igazán tökös, vannak jelmezek, fel is veheti, a kis lurkók örülnének neki.
HMM.Viki meg én eddig.
2 fő, 8 adag kaja.
VIP belépő, ingyen kaja, pija?
HMM.Viki ma vizsgázott 5-ös, wuah.
Jelezzen vissza aki tudna jönni.
Kalev, Csoki, Marcsi, Sanyi, Santsó, Rockerina, Dettyke, Foregon, Kicsibálintka, meg a többiek.
Eddig 3-an vagyunk, Jimmy, kacsa, meg én.
F E L H Í V Á S ! ! !
Jövő szombaton június 5.-én GYŐRZÁMOLYON gyermeknapi parádé motorosokkal, gyermekmotoroztatás, családi programok, birkapöri, meg ilyenek.
Minnél többen kéne menni, találkozás a galántai úti MOL kúton 12:15-21:30 között. jövő szombaton.
Akkor eltoljuk egy héttel