)amikor meg volt,akkor meg már 900-ast is vehettem.
, a bevonat a hengeren a dugattyú könnyeb csúszása miatt van, hogy könnyebben pörögjön fe, de ezáltal lehet hogy hoszabb is lesz az élettartamal.........ja és a 400RR-15öt forog "csak"
A slick ára 40 környékén van
.Egy hirtelen hő általi elvetemedésről van szó,ugyanez a hengerfejnél is fennáll.A dugattyún külsérelmi nyom nem látható,sem a szeleptányérokon.Az üresben való forgatás tiltásig nem az én stílusom,nem szeretem ha szenved egy gép...
.A teljesítmény-veszteség miatt vittem szervízbe karbi-pucolásra,állításra és ha már ott van szelepállításra+néha hallható üresben hidegen pár másodperc lánccsörgés.A feszítő is rendben van.Vettem vezérműláncot.Elöttem biztos volt már cserélve lánc benne,mert 39000 mérföldet biztos nem megy el gyári lánccal,én eddig biztos nem cseréltem.Szóval állítások nem segítettek,kompressziómérés,utána lett tovább bontva a blokk,és leszedve a hengerfej.Ja,és a vez.lánc és annak vezetői nagyon jó állapotban van(meggyőződtem róla),amit vettem nem lesz beszerelve egyenlőre,megy a polcra.A következő szelepállításnál valószínűleg már kicseréljük.Arra jutottunk,ha ezután is csörög időnként,az valószínűleg az olajpumpát meghajtó lánc lesz.Mivel meleg motornál (leállítva) is nyitva a termosztát,(nagykör)így gondoltuk,hogy jobb lenne ha akkor is mehetne a ventillátor,ha akar.Igaz,hogy a vízpumpa áll,de a víz igaz hogy lassabban de akkor is a hűtő felé áramlik,nem?
A szelepekből ha jól emlékszem 5 századot vesznek le,és túlméretes szelepszár-szimmeringet kap.Majd megkérdem mégegyszer.Mindenesetre gyári Honda dobozban láttam az új szimmeringeket,bontatlanul.6 hónap garanciát kapok rá.Jó pár éve ismerem a fickót,és ezen a melón nem gazdagszik meg,nem hiszem,hogy átverne.35-öt kap a "hengerfejes" ember,35-öt ő,és 1 hete szív vele.Szerintem szervíz-körökben ez elég alacsony ár.(csak nekem rossz a hónap vége felé ilyen kiadás)
Amúgy ha nem azért van bevonat,hogy tovább tartson a blokk,akkor minek?A 400RR sokat pörög...16-ot kb.,nem?
kéne egy kis tanácccs.eladtam kis cbr emet (1000rr) ááá nem
előre is köszi !
üdv