Én elfogadom az érveket, amiket írtál, de saját részről herótom van a műszálas dolgoktól, mindig pamutpóló van rajtam a bőrruha alatt és nem volt vele problémám... szerintem mindenki a saját szája íze szerint el tudja dönteni, hogy miben érzi jól magát, ehhez már nem kell semmilyen "motoros szaktudás".
!
Némelyik mondatom az elősző hsz-ben kimeríti a szintaktikai csernobil kategóriát...
Pláne, hogy anno suliban uccsó voltam a tornasorban, és igen kemény munkával értem el az akkori vékony csontokkal 176cm/80kg-os, viszonylag fitti állapotomat. (persze ilyenkor jön a sok "okos", de főleg lusta ember, hogy "biztoskokszószvazze"!")
Egy rövid ujjú pólót javaslok, de ne topot
, azért tudd betűrni a nadrágba!
Vagy egy nagyon vékony hosszú ujjú felsőt... van, aki nem szereti, ha a karjára tapad a bőr a melegben... bár nekem nem szokott befülledni, de mindenkinél máshogy van.
- de motorozni meg MOST fogsz, és a védelmed MOST fontos, nem pedig majd "idővel" lesz az...
Ez a pulóveres dolog úgy hülyeség, ahogy van, már bocs...
, ti tapasztaltabbak vagytok és már tudjátok hogy mi a jobb és mit érdemes...így minden szó jól jöhet nekem
vagy csak eccerűen hízni fogok
, de valamelyik biztos lesz...ezért próbáltam ki pulóverrel
(bár utánam már könnyű volt okosnak lenni
)
...elsőre nem is mertem anyámék előtt felpróbálni, nehogy beégjek, hogy nem jót rendeltem...
nagyon kényelmes, befér a gerincvédő is, ugyanakkor a protektorok fel vannak cuppanva a helyükre, el sem tudnak mozdulni...
Zema?