..egy csomó olyan ember barátságára szert tehettem, akikkel lehet, hogy nem beszélek túl sűrűn, és lehet, hogy az ország másik végén van, de ha bajban lennék, tudom, hogy számíthatnék rá...
..és ez a nem mindegy!
, rétinégerből van itt a megyében elég...
..de abban azt hiszem megegyezhetünk, hogy a "jelenlévők" közül talán én vagyok az, aki a legjobban tudja, hogy miről beszél..
..ti egy felszínről alkottok véleményt, én pedig emberekről, VALÓS barátokról.. nagggyon nem ugyanaz!
..és milyen jól tette!
..ITT pl. találnál egy-két olyan "bandát", ahova ha véletlenül beírsz valamit, már kardon akarják körbehordozni a levágott fejed.. (hadd ne írjak topikcímet)
)
A motoromat imádom, ha segítség kell az mindig van, szerencsére a motorosok jó emberek. Majd szépen kilakul, remélem megnézem élőben is a CBR -es csapatot előbb-utóbb.
, öreg vagyok már bohócnak
.
SZTem.
..tehát "A csapat" odaát van..
..bulikról, találkozókról, és kifejezetten CBR Clubos dolgokról ott fogsz értesülni.. ez itt csak egy topik..
. Sok hasznos infót találtam amúgy ott is, jó kis csapatnak néz ki. Még furi amúgy a gép picikét, alsó fordulaton robogózunk, fentebb elkezd menni, utánna meg nem győzök kapaszkodni
, a V2 nagyon más volt.
Jó akkor kéz és láb törést
Sok szerencsét kívánni rossz ómen...- nah most lesz para nekem fellépésen
Bárcsak több ilyen lenne..
és 1évig halgattam az idiótizmust
Én is ikrek vagyok és mégis a halálpontosság az egyik erényem
Jó az idő felétek?
..de tévedésben élsz: ÉN nem vezetem őket sehova sem, ez egy baráti társaság... nem tudok róla, hogy barátok között "vezetők" lennének... ez butaság...
..az tény, hogy ha bulit kell megszervezni, akkor általában kézbe veszem a dolgokat, de ez egy nőnek nyilván könnyebben (rutinból) megy, mint egy férfibandának.. ennyi.. ez max. segítségnyújtás, amit én bármikor szívesen megteszek..